Kadınhanı'da çıta yükseldi

Kadınhanı'da çıta yükseldi

Kadınhanı halkının ve Kadınhanı Belediyespor'un en büyük şansı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük'ün iyi bir spor sevdalısı olması, sporu sevmesi. Ödük, Kadınhan'ının her alanda çıtayı yüksek tuttuğunu söyledi

YÜKSELİŞ DURMAYACAK

Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Saiteli Kadınhanı Belediyespor Başkanı  aynı zamanda Kadınhanı Belediye Başkanı olan Mehmet Nuri Ödük’ü makamında ziyaret ettik. Siyah beyazlı takımın ligdeki başarı sırrını bizlerle paylaşan Başkan Mehmet Nuri Ödük, bakıma alınan İlçe stadını da gezme fırsatı bulduk.   İlçeye yeni suni çim saha kazandırdıklarını ifade eden Başkan Mehmet Nuri Ödük,  halkın ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamaya yönelik çalışmaların yürütüldüğünü, Kadınhanı'nın her alanda olduğu gibi spor alanında da yükselişini sürdüreceğini söyledi.

HEDEFİMİZ BÖLGESEL LİG

Saiteli Kadınhanı Belediyespor olarak ilk 4 haftayı namaglup olarak bitirdik.  Bildiğiniz üzere ilk 5 hafta sahamızın bakımda olması nedeniyle ligdeki maçlarımızı deplasmanlarda oynamak için federasyona başvuruda bulunmuştuk.  İlk 4 hafta oynadığımız maçlardan 2 galibiyet 2 de beraberlik alarak 8 puan topladık. Ligin ikinci yarısında iç sahada oynayacağımız ilk 5 maçta avantajı elimizde tutarak hedeflediğimiz Bölgesel Amatör Lige yükselmek. 

ARTIK BİZ BİR AİLE OLDUK

Geçtiğimiz sezon maalesef bir alt lige düşerek yaşadığımız talihsizlik sonucu bu işe bizzat ben el attım. Amacımız Kadınhanı’nda ki gençliğe futbolu ve diğer branşları sevdirmektir. Bununla ilgilide özellikle Kadınhanı’daki iş adamlarımız yardımlarını esirgemiyor.  Yönetim olarak tüm antrenmanlarımıza gidiyoruz.  Maçları ailelerimizle birlikte seyrediyoruz. Özellikle deplasmanlarda bu duruma özen gösteriyoruz. Başarı için takımımıza geceli gündüzlü ilgimizi alakamızı gösteriyoruz. Artık biz bir aile olduk.

HEDEF VARSA ARKAMIZDA KADINHANI VARDIR

Kadınhanı ilçemizde devamlı futbola ilgi alaka var. Bir hedef olduğu zaman, Kadınhanı bunun arkasından geliyor. Taraftarımız bizi yalnız bırakmıyor en son Dumlupınar sahasında oynadığımız maçta tribünleri dolduran 300 taraftarımız vardı. Taraftarımızın yanı sıra Yönetim Kurulumuz maçlara tıpkı benim gibi aileleriyle birlikte geliyor.   Amacımız sportmenlik, dostluk içinde barış içinde takımızı bir üst lige çıkarmaktır.

STADIMIZ 8 AY İÇİNDE BİTMİŞ OLACAK

Spor Toto Teşkilatı bizlere bin kişilik tribün ve Suni Çim sahayı yenileme olayında bir milyar 500 milyon TL yardım yaptı. Allah nasip ederse 10 gün sonra Seydişehir Belediye Sanayispor maçı ile sahamızı açıyoruz.  Bin Kişilik tribünümüzü 8 ay sonra tamamlanmış şekilde hizmete açacağız.

BOLVADİN’DE KAMPA GİRECEĞİZ

Lig’den çekilen Karapınar Esnafspor maçında bay geçeceğimizden takımımız hafta sonunu boş geçirmemesi için takımımızı Bolvadin’e kampa götürüyoruz. Burada bir hazırlık maçı yapacağız.  Takımın başında ben olacağım. Kadınhanı’na döndüğümüzde Seydişehir Belediye Sanayispor maçı hazırlıklarını yeni bakım yaptırdığımız suni çim sahamızda sürdürmeye devam edeceğiz. Taraftarlardan tek isteğimiz bizi takip etmeye devam etsinler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.