Kadınhanı yatırımlarla büyüyecek

Kadınhanı yatırımlarla büyüyecek

Kadınhanı Belediye Başkanlığınca bu yıl üçüncüsü organize edilen Her hizmet Kadınhanı için isimli iftar yemeğine Konyada bulanan yaklaşık 250 Kadınhanlı katıldı

Kadınhanı Belediye Başkanlığınca bu yıl üçüncüsü organize edilen “ Her hizmet Kadınhanı için” isimli iftar yemeğine Konya’da bulanan yaklaşık 250 Kadınhanlı katıldı. Kadınhanı Sanayi Bölgesinde yaptırılan Eşme Park içinde organize edilen iftar yemeğine Kadınhanı Kaymakamı Osman Altın, belediye başkanları, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları,  Konya’da görev yapan bürokrat, işadamları, eğitimciler, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ve çok sayıda Kadınhanlı katıldı.

Kadınhanı Belediye Başkanı Hulusi Çökgel iftar yemeğine katılan Kadınhanılıları kapıda karşılarken, program boyunca misafirleriyle yakından ilgilendi. İftar yemeğinin ardından sinevizyon eşliğinde bugüne kadar yaptığı hizmetler hakkında bilgi veren Kadınhanı Belediye Başkanı Hulusi Çökgel, “Kadınhanı için hayati önem taşıyan projelerimiz, sıcak su projesi, sıcak suya bağlı seracılık projesi, mücavir alan çalışması ve genişletilmesi projesi, ilave imar planı projesi, sanayi ve otobüs garajının çevre yoluna alınması projesi, çok amaçlı kültür salonu projesi, Selçuk Üniversitesi’nin ilçemize fakülte açması projesi çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu projeler hizmete girdiği takdirde Kadınhanı ilçemizin çehresi ve ekonomik gelişmesi artacaktır” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.