Kaderini kendin çiz

Kaderini kendin çiz

Konyaspor, bugün saat 20.00’de Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Bucaspor’un kendi evinde yenilmesi ile ilk iki için umutlanan Kartal’da, cezalı Görkem ile Tayfun yok. Hakem Koray Gençerler

 

Bank Asya 1. Lig’de Turkcell Süper Lige çıkacak 3 takımdan birisi olmanın hayallerini kuran Konyaspor, bugün saat 20.00’de oynanacak olan Çaykur Rizespor maçını kazanarak ikinci yarıdaki kötü gidişe son vermeyi planlıyor. Büyükşehir Belediyesi Atatürk stadında tarihi bir maçta Konyaspor, Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Saat 20.00’yi gösterdiğinde hesaplar yeniden yapılmaya başlanacak. Başka bir deyişle, bugün herkes susacak, tribünlerde taraftarlar, sahada da futbolcular konuşacak.

Sezona büyük umutlarla başlayan, ligin ilk yarısını 37 puanla zirvede tamamlayan ancak ikinci yarıda aldığı başarısız sonuçlarla zirvenin gerisinde kalan Konyaspor, Bucaspor’un kendi sahasında yenilmesiyle birlikte yeniden ilk iki için umutlandı. İkinci yarıda oynadığı maçlarda yüzü gülmeyen yeşil-beyazlı takım, bugün oynayacağı maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Saat 20.00’de başlayacak olan maçı Koray Gençerler yönetecek. Yeşil-beyazlı ekipte cezalı olan Görkem ile Tayfun Türkmen bugün oynanacak maçta forma giyemeyecekler.

12. RANDEVUYA ÇIKIYORLAR

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'de 5 sezon boyunca mücadele verdiği Çaykur Rizespor ile iki sezon aradan sonra bu kez Bank Asya 1.Lig'de karşı karşıya gelecek. Rizespor’a karşı süper ligde oynanan maçlarda Kartal’ın üstünlüğü bulunurken, Bank Asya bu sezon ilk yarıda deplasmanda oynanan maçı Rize kazandı. 2002-2003 sezonunda Süper Lig'e çıkan iki takımın 2003-2004 sezonundan rakibimizin küme düştüğü 2007-2008 sezonuna kadar oynanan 10 maçta Konyaspor’un üstünlüğü göze çarpıyor. Yeşil-beyazlılar, TSL'de Çaykur Rizespor ile oynadığı 10 maçta 4 galibiyet alırken, yalnızca 1 kez kaybetti, iki takım arasında oynanan 5 mücadele ise beraberlikle sona erdi. Temsilcimiz TSL'de 14 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. İki takım 2009-2010 sezonunda bu kez Bank Asya 1.Lig'de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Rize'de seyircisiz oynanan maçı Konyaspor 2-1'lik skorla kaybetmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.