Kaddafi'den uyarı: Öfkelenirsek yıkarız

Kaddafi'den uyarı: Öfkelenirsek yıkarız

Kaddafi göstericilere seslendi 'Beni hayal kırıklığına uğratmayın yoksa çok sinirleneceğiz eğer öfkeye bürünürsek bütün ülkeyi yıkıma uğratacağız' diyerek tehdit etti

Halkı isyan eden Libya lideri Kaddafi açıklama yaptı. Kaddafi ailere seslendi Çocuklarını sokaktan almaları yönünde uyardı. Göstericileri El Kaide'nin örgütlediğini ve Libya'da yaşananların tek sorumlusunun El Kaide olduğunu belirtti.


Kaddafi'nin konuşmasından bazı bölümler:

Libyada yaşanaların sorumlusu El Kaide’dir. Bin Ladin’den medet ummayın. Halkımız bana sizin çocuklarınızın sizden alıp götürenlerin ölüme gönsderdiklerinin haberini alıyorum. Cep telefonlarıyla bir kampanya yürütülüyor. Çocuklarınızı yanlış yollara sevk ediyorlar.

Ülkelerine nasıl sabotajda bulunacaklarını söylüyorlar. Benden çok daha fazla iktidarda kalan İngilterte kraliçesi Elizabehty var ona bir şey olmadı. Eğer halk böyle davranılmasını istiyorsa bu beni ilgilendirmez, Benim seçimim olsa radyo yada tlevizyon bile izlemezdim.

Benim burada ifade etmek istediğim El Kaide’nin gençleri kötülediği. Saddam yüzünden Irak’ı Afganistan’a bakın Taliban yüzünden Afganistanı yıktılar. Tüm bunları El Kaide için yaptılar. Ülkeniz tamamen yerle bir olması onların umrunda değil. Bütün bu ülkelerde El Kaide militanlarını arıyorelar. Zaviye’nin yıkıma uğrramaasından mutlu olanlar var.

Ailelere sesleniyorum çocuklarınızı yollardan ve sokaklardan toplayın işzin verin çocukalrınızı rehabilite edin. Aileler olarak sizin sorumluklarınız var.

Bin Ladin ölenleri geri getirecek mi? Zaviye bin şehidin kenti. Lütfen benbi hayal kırıklığına uğratmayın. Beni sinirlendirmeyin. Öyle bir öfkeye bürünürsek bütün ülkeyi yıkıma uğratacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.