Kaçan Kurbanlık Kendini Görüntüleyen Muhabire Saldırdı

Kaçan Kurbanlık Kendini Görüntüleyen Muhabire Saldırdı

Kurban Bayramı arifesinde Erzurum'da sahibinin elinden kaçan kurbanlık büyükbaş hayvan sahiplerine zor anlar yaşattı. Kaçan kurbanlığın görüntüsünü almak isteyen basın mensubuna saldırısı ise saniye saniye kamera tarafından kaydedildi.Erzurum...

Kurban Bayramı arifesinde Erzurum'da sahibinin elinden kaçan kurbanlık büyükbaş hayvan sahiplerine zor anlar yaşattı. Kaçan kurbanlığın görüntüsünü almak isteyen basın mensubuna saldırısı ise saniye saniye kamera tarafından kaydedildi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Zülküf Değirmen, arkadaşlarıyla birlikte Erzurum hayvan pazarından 3 bin 500 TL'ye büyükbaş kurbanlık satın aldı. Değirmen, Yakutiye ilçesi Eğitim Fakültesi lojmanlarına kadar kamyonetle getirdiği hayvanı ağaca bağlamak isterken, kurbanlığı elinden kaçırdı. Yaklaşık 2 kilometre kadar peşinden sahiplerini koşturan kurbanlık hayvan, Aziziye Parkı'nda kıstırıldı. Ancak bu sırada çevresindekilere saldırmaya devam eden kurbanlık hayvanı çevredeki bazı vatandaşlar iple yakalamak istedi. Ancak kurbanlık büyükbaş hayvan kendisini yakalamak isteyenlere de saldırdı.

Bu sırada bir basın mensubu, başka bir haberden dönerken kaçan kurbanlık hayvanı ve yeni sahiplerini görüntülemek istedi. Kaçan kurbanlığın görüntüsü almak isterken, öfkeli büyükbaş hayvan muhabiri hedef aldı. Bir ağacı kendisine siper eden muhabir öfkeli kurbanlığın görüntüsünü çekmeye hem de olası boynuz darbelerinden kendisini korumaya çalıştı.

Kurban hissedarlarından Zülküf Değirmen, Büyükşehir Belediyesi'ni cep telefonuyla arayarak Zabıta Daire Başkanlığından yardım istedi. Yaklaşık yarım saat sonra olay yerine gelen hayvan timi, havalı tüfekle attığı 4 bayıltıcı iğne ile kurbanlık hayvanı bayılttı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.