Judonun yıldızları Konya’da kapıştı

Judonun yıldızları Konya’da kapıştı

Türkiye judosunda Süper Lig maçları hafta sonu Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde yapıldı.

Türkiye judosunda  Süper Lig maçları hafta sonu  Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde yapıldı.  Erkeklerde İstanbul Büyükşehir Belediye, kadınlarda ise Galatasaray şampiyonluğa ulaştı.  Türkiye judosunun köklü organizasyonlarından lig müsabakaları bu hafta sonunda Konya’nın ev sahipliğinde düzenlendi. Kulüplerde 2015’in şampiyonlarını belirleyen üç günlük organizasyonda merakla beklenen Süper Lig maçları dün yapıldı. Erkeklerde altın madalya İstanbul Büyükşehir Belediye’ye giderken, kadınlarda zirveye Galatasaray çıktı.

ALTINLAR İSTANBUL’A GİTTİ

Türkiye’nin ve dünya judosunun yıldızlarını kadrosunda bulunduran kulüplerin dünkü buluşması, nefes kesen maçlara sahne oldu. Kadınlarda A Grubu’nu İzmir Büyükşehir Belediye’nin önünde yenilgisiz birinci tamamlayan Galatasaray, yarı finalde Trabzonspor’u eledi. Finalde de İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşan sarı-kırmızılılar, galip gelerek büyük kupayı kaldırdı. Üçüncülük maçında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u yenen Trabzonspor da bronz madalya elde etti.

Süper Lig erkeklerde ise zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye çıktı. A Grubu’nu dört maçını da kazanıp, Galatasaray’ın önünde birinci bitiren İstanbul Büyükşehir, yarı finalde Samsun ASP’yi yenip, finale kaldı. Finalde de Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’a üstünlük sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediye, sezonun şampiyonu oldu. Erkeklerde bronz madalya, üçüncülük maçında Samsun ASP’yi yenen Galatasaray’a gitti.

MAÇLAR DEVAM EDİYOR

Judoda Süper Lig maçları ile birlikte 1. Lig ve 1. Lige yükselme maçları da Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu ve Kongre Merkezinde gerçekleşiyor. İlk gün yapılan süper lig müsabakalarının ardından dün de 1. Lig ve 1. Lige yükselme maçları yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.