Jimnastik’te Konya’yı Aymaz temsil edecek

Jimnastik’te Konya’yı Aymaz temsil edecek

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda, Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından organize edilen İlköğretim Okullar arası Küçükler ve Yıldızlar Jimnastik Konya İl Birinciliği sona erdi.

Şampiyona sonunda Küçük Erkeklerde Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Jimnastik takımı tüm rakiplerini geride bırakarak Konya birinciliğini elde etti. Okulu Müdürü Hüseyin Taş “Okul Jimnastik takımımızın Konya Şampiyonu olması bizleri mutlu etmiştir. Şimdi ise Bolu’da yapılacak olan şampiyonada Konya’mızı temsil edecekler. Şimdi den başarılar diliyorum” dedi. Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Jimnastik takımı ise aynı şampiyonada Yıldız Erkeklerde rakiplerini geride bırakarak Konya İl Birinciliğine imza attı.

Okul Müdürü Hasan Çelik “Son iki yılın Türkiye şampiyonu bu yılda aynı başarıya imza atarak Konya’mızı temsil etme hakkını elde ettiler. Bu ekibimiz bu yıl da Türkiye şampiyonu olmasını bekliyoruz. İnşallah bunu başararak bir ilke imza atacaklardır” dedi. Milli Eğitim Bakanlığınca organize edilen İlköğretim Okullar arası Küçük ve Yıldızlar Jimnastik Türkiye Şampiyonası 4-7 Mayıs 2010 tarihleri arasında Bolu’da gerçekleştirilecek. Konya’yı Küçük Erkelerde Meram Abdullah Aymaz, Yıldız Erkelerde ise Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Jimnastik takımları temsil edecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.