Jandarmadan Gaziye Evinde Ziyaret

Jandarmadan Gaziye Evinde Ziyaret

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 175.nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 1993 yılında gazi olan ve aynı zamanda Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı görevini sürdüren Nedim Elmalı’yı...

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 175.nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 1993 yılında gazi olan ve aynı zamanda Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı görevini sürdüren Nedim Elmalı’yı evinde ziyaret ederek, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen çeşitli hediyeleri ve mektubu verdi.

Ziyaretlerinden dolayı jandarma görevlilerine teşekkür eden Elmalı, “Komutanlarımızın evimize gelerek bizleri ziyaret etmeleri beni çok sevindirdi ve mutlu etti. Jandarma teşkilatı bizlerin gözbebeğidir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna gazi oldum. Bu uğurda canımı vermeye de hazırım.”dedi.

Ziyaret’te jandarma ekipleri günün anısına gazi Nedim Elmalı’ya Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen hediyeleri ve mektubu takdim etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.