Jandarma Yol Kontrolünde Sürücülere Cumhuriyet Bayramı Hediyesi Verdi

Jandarma Yol Kontrolünde Sürücülere Cumhuriyet Bayramı Hediyesi Verdi

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında yaptıkları yol uygulamasında durdurdukları araçlarda bulunan vatandaşlara çeşitli hediyeler verdi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, teşkilatlarının...

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında yaptıkları yol uygulamasında durdurdukları araçlarda bulunan vatandaşlara çeşitli hediyeler verdi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, teşkilatlarının 175. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenledikleri farklı programlarla vatandaşlara ve öğrencilere yönelik çeşitli hediyeler vermeye devam ediyor. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Yozgat – Sungurlu yolunda yaptıkları uygulamada durdurdukları araç sürücülerine ve içerisindeki yolcuların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak içerisinde şapka, anahtarlık, jandarma amblemi, cüzdan ve mauspet bulunan hediye paketi verdi.

Hüseyin Yakışıklı isimli araç sürücüsü, jandarmanın kendilerini durdurduğunda ceza yazılacağını düşündüklerini belirterek, “Ancak Jandarmamız bize hayırlı yolculuklar dileyip Cumhuriyet Bayramımızı kutladı. Hediyeler verdiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Süheyla Yakışıklı da kendisini ilk defa bir bayan astsubayın durdurduğunu ve hediye verdiğini söyledi. Yakışıklı, “Jandarma bizim gözbebeğimiz, can ve mal güvenliğimiz onlara emanet, biz askerimizi çok seviyoruz. Askerlerimiz sayesinde evlerimizde rahat ve huzurlu bir şekilde uyuyoruz. Bizler de Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.