Jandarma Narkotik Köpekle Trende Huzur Denetimi Yaptı

Jandarma Narkotik Köpekle Trende Huzur Denetimi Yaptı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Bitlis’ten Ankara’ya gitmekte olan 51331 Sefer Sayılı Vangölü Ekspres yolcu treninde narkotik köpeklerle birlikte huzur denetimi yaptı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yaklaşan...

Yozgat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Bitlis’ten Ankara’ya gitmekte olan 51331 Sefer Sayılı Vangölü Ekspres yolcu treninde narkotik köpeklerle birlikte huzur denetimi yaptı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi suç ve suçlarla mücadele kapsamında karayolarında yol arama faalityelerinin yanı sıra doğudan batıya gitmekte olan trenlerde de denetimleri artırdı.

Sabah erken saatlerinde Yenifakılı Tren İstasyonunda trene binen jandarma ekipleri yolcuların kimlik kontrolü yaparak, narkotik ve bomba arama köpekleriyle yolculara ait çanta ve bavullarda arama yaptı. Yaklaşık bir saat süren aramada herhangi bir suç ve yasa dışı unsura rastlanmadı.

Trende seyahat eden vatandaşlar jandarma tarafından yapılan uygulamanın kendileri açısından oldukça sevindirici olduğunu belirterek bu tür denetimlerin diğer illerde de olması gerektiğini söyledi.

Malatya’dan Ankara’ya seyahat eden Ferudun Korkmaz, isimli yolcu, yapılan denetimlerin kendilerinin can ve mal güvenliği için yapıldığını ifade ederek, “Ülkemizde son günlerde yaşanan karışılıklar nedeniyle bu tür denetimlerin olması gerekiyor. Biz memnun kaldık. Jandarmamıza teşekkür ediyoruz. Bu tür denetimlerin devam etmesini istiyoruz.”dedi.

Fatma Uçarsu’da Malatya’dan İstanbul’a seyahat ettiğini belirterek, “Uyuyordum, jandarma ekiplerini görünce uyandım. Yapılan kontroller bizim güvenliğimiz için. Kendilerine teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Diğer vatandaşlarda aynı ifadeleri kullanarak jandarmanın yaptığı denetim ve kontrollerin kendilerinin can ve mal güvenliği açısından son derece önemli olduğunu belirterek jandarma ekiplerine teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.