İzmir Şehri'ne Katkı Ödülü, Nail Özkardeş’e Verilecek

İzmir Şehri'ne Katkı Ödülü, Nail Özkardeş’e Verilecek

İzmir Ticaret Odası (İZTO) tarafından her yıl İzmir’in ekonomik, kültürel ve sosyal hayatına katkı yapan kişi veya kurumlara verilen “İzmir Şehri'ne Katkı Ödülü”, 2014 yılında işadamı Nail Özkardeş’e verilecek. İZTO Başkanı...

İzmir Ticaret Odası (İZTO) tarafından her yıl İzmir’in ekonomik, kültürel ve sosyal hayatına katkı yapan kişi veya kurumlara verilen “İzmir Şehri'ne Katkı Ödülü”, 2014 yılında işadamı Nail Özkardeş’e verilecek. İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş, 1995 yılından bu yana her yıl İzmir’in ekonomik, kültürel ve sosyal yaşamına katkı sağlayan, yurtiçi ve yurtdışında tanıtımını yapan kişi veya kuruluşlara verilen İzmir Şehri'ne Katkı Ödülü ile hangi alanda olursa olsun İzmir’de taş üstüne taş koyan, şehrin sesini duyuran kişilere destek olmak istediklerini söyledi.

Ödülün bu yıl 18. defa verileceğini belirten Demirtaş, “Göztepe Spor Kulübü’nden Zuhal Yorgancıoğlu’na, Binali Yıldırım’dan Sezen Aksu’ya kadar çok geniş bir yelpazedeki kişi ve kurumlara bugüne kadar ödül verdik. Bu yılki İzmir Şehri'ne Katkı Ödülü'nü ise duayen işadamı Nail Özkardeş’e veriyoruz.” dedi. İzmir iş dünyasının en önemli isimlerinden olan Özkardeş’in devamlı olarak yeni yatırımlar yaptığına dikkat çeken Demirtaş, “Gerçekleştirdiği önemli turizm yatırımları ile İzmir’in bir turizm kenti olması hedefine yaptığı katkı, her yıl vergi rekortmenleri listesinde en üst sıralarda yer alarak tüm iş âlemine dürüstlüğüyle örnek olması, turizm, inşaat, otomotiv, ticaret gibi pek çok alanda 50 yıldır yaptığı başarılı yatırımlarla ülkemiz ve İzmir ekonomisine sağladığı katma değerle binlerce kişiye iş imkanı sağlaması ve İzmir’den kazandığı yine bu kente yatırmasını sağlayan büyük İzmir sevdası nedeniyle İzmir Şehri'ne Katkı Ödülü’nü, yönetim kurulumuzun 23 Ekim 2014 tarih ve 78 sayılı toplantısında aldığı kararla Nail Özkardeş’e veriyoruz.” diye konuştu.

Özkardeş’e ödülü, 1 Kasım 2014 Cumartesi günü düzenlenecek tören kapsamında verilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.