İzmir Autoshow Fuarı'nın Hazırlıkları Devam Ediyor

İzmir Autoshow Fuarı'nın Hazırlıkları Devam Ediyor

Otomotiv sektörünün İzmir’deki sekizinci buluşması yakında başlayacak. İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.

Otomotiv sektörünün İzmir’deki sekizinci buluşması yakında başlayacak. İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği (EGOD) işbirliğiyle 22–27 Ekim 2013 arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek İzmir Autoshow 2013 için geri sayım başladı.

Konu hakkında bir açıklama yapan İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, şunları kaydetti: “İzmir Autoshow–Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı’nı 22-27 Ekim 2013 tarihleri arasında sekizinci kez gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yılda yaklaşık 35 fuarın düzenlendiği İzmir’de yapılan tek otomobil fuarı İzmir Autoshow’dur. Fuar, İzmir’in yanısıra bölgenin otomobil sektörü açısından dinamizminin sergilendiği başarılı ve gelecek vaat eden bir organizasyon konumundadır. Organizasyonumuzla öncelikli hedefimiz fuarımızın başarısını arttırmak, sektörün gelişmesine destek olarak katılımcı firmalar ve ziyaretçiler arasında önemli ticari bağlantılar kurulmasına aracılık etmektir. Altı gün süreyle açık kalacak ve nihai tüketiciye yönelik olarak organize ettiğimiz fuarda, dünyanın önemli otomobil markaları en yeni modellerini sergileyecek. Autoshow’da binek, hafif ve ağır ticari araç, oto yedek parça ürünleri yer alacak. Bu yıl çocuk ve kadınlara yönelik özel etkinlikler planlıyoruz. Fuar süresince çeşitli çekilişler olacak.”

İzmir Autoshow'a 2011 yılında 20 marka ve 78 firma katılmış, 52 bin 104 kişi ziyaret etmişti. Otomotiv tutkunlarını biraraya getirecek fuar hafta içi 11.00–20.00, hafta sonu 11.00–19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.