İyi Tarım Uygulamaları Beyşehirde anlatıldı

İyi Tarım Uygulamaları Beyşehirde anlatıldı

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Konya Şeker A.Ş.den bir grup heyet Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcıyı makamında ziyaret ederek Beyşehir ve bölgesinde yürütülen iyi tarım...

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Konya Şeker A.Ş.’den bir grup heyet Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı’yı makamında ziyaret ederek Beyşehir ve bölgesinde yürütülen iyi tarım uygulamaları konusunda bilgi verdi.

Ziyarete Prof. Dr. Süleyman Soylu, Prof. Dr Nuh Boyraz, Doç. Dr. Mehmet Zengin, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şahin, Konya Şeker Bölgeler Ziraat Müdürü İlhan Ünal, Beyşehir Bölge Müdürü Tolga Demirhan katıldı.

Beyşehir ve Bölgesinde yürütülen iyi tarım uygulamaları projesi ile detaylı bilgiler veren heyet, “Çağımızın gerektirdiği tempolu yaşamla birlikte, artan gelir düzeyi ve eğitim seviyesi, güvenli gıda tüketiminin de önemini arttırmıştır. Tüketiciler direk tükettikleri tarımsal ürünler başta olmak üzere, satın aldıkları tüm gıda ürünlerinin güvenliğinden emin olmak ister hale gelmiştir. Bu bilinçle, gerek doğrudan tarımsal ürünlerin, gerekse işlenmiş gıdaların güvenle üretildiğinin garantisini tüketicilere sunabilmek için, birtakım sistemler ve standartların oluşturulması ihtiyacı kaçınılmaz olmuştur. Bu konuda bölgedeki üreticileri bilgilendirme yapıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Taşcı da heyete çalışmalarında başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.