iWatch 2013'ün sonunda geliyor mu?

iWatch 2013'ün sonunda geliyor mu?

Apple, akıllı saati yıl sonunda kullanıcılarıyla buluşturmayı hedefliyor.

Yabancı kaynaklı haberlere göre “Bilek Modeli Bilgisayar” için gerekli izinlerin tamamlandığı ve geriye kalan tek aşamanın üretim, test ve pazar kontrolü olduğu yer alıyor. iWatch proje ekibi tarafından sızdırılan bilgiye göre ürünün daha fazla uzamadan yıl sonuna doğru bitirilebileceği söyleniyor.

Henüz onaylanmamış akıllı saatin diğer özelleri arasında, multimedya izleme, arama yapmak, internet-GPS, harita koordinatları, içerik görüntüleme, radyo, pedometre ve sağlık izleme sensörlerinin bulunacağı iddia ediliyor. Cihazda iPod ve iPhone’larda mevcut olan fitness rehberi, vücut değerlerini izleme gibi uygulamaların da yer alacağı iddialar arasında yer alıyor.

Apple tedarik ortakları ve Gorilla Cam üreticisi Corning, esnek camların daha kullanışlı ve pazarı canlandırabilecek iyi bir adım olacağı düşünmüştü. Fakat şu anki teknoloji dünyası üzerinde üretici konumunu paylaşan firmaların, rekabet içine girmeyecekleri ve bu hazırlık sürecinin en az 3 yıl süreceği vurgulandı. Apple ve proje ortaklarının geçtiğimiz ay içerisinde iWatch’a uygun esnek cam teknolojisi patentini aldıkları haberleri teknoloji dünyasını heyecanlandırmıştı. Bu pazar düşünceleri doğrultusunda alınan bu patent ne kadar işe yarar bilinmez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.