İttifaktan ceviz bahçesinden iftar yemeği

İttifaktan ceviz bahçesinden iftar yemeği

Konyanın önde gelen isimleri, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmazın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi

Konya’nın önde gelen isimleri, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Kadınhanı Kaymakamı  Recep Koşal, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Lütfi Şimşek, Kadınhanı Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Asım Keş ve İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fahri Akay, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz’ın misafiri olarak İttifak Holding’in Kadınhanı’nda bulunan ceviz bahçesindeki iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz’ın davetlisi olarak bir araya gelen isimler, iftardan önce ceviz bahçesini gezerek incelemelerde bulundu. Korkmaz, Kadınhanı ilçesinde bulunan ceviz bahçesinde 11 bin adet Chandler cinsi ceviz fidanı diktiklerini ve iki yıl sonra fidanların ürün vermeye başlayacağını bildirdi.

 

Ülkemizin ceviz ve badem gibi meyveleri ithal eder durumda olduğu günümüzde böyle bir yatırımdan dolayı holding yönetimine duydukları memnuniyeti dile getiren davetliler; İttifak Holding’in bu çalışmayla hem sosyal bir sorumluğu yerine getirdiğini hem de iktisadi bir değer üreterek ülke ekonomisine katkısını sürdürdüğünü belirttiler. Davetliler benzer girişimlerin artmasını dilediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.