‘İttifak’ tazelendi

‘İttifak’ tazelendi

İttifak Holding, Konyaspor ile sponsorluk sözleşmesini yenileyerek Konyaspor’un formasına sponsorluğunu devam ettirdi

Atiker Konyaspor ile Konya’nın yerli markası İttifak Holding arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi. Konya Büyükşehir Stadyumunda yapılan imza töreni ile İttifak Holding sponsorluğunu devam ettirdi. Törene Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ve İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Holding’in CEO’su Tahir Atila katıldı.
Konyasporlu futbolcuların giyeceği formalarda İttifak Holding markalarından Selva ve Adese logoları olmaya devam edecek. Takımın formasında sırt sponsoru olarak Selva, şort sponsoru olarak da Adese yer almaya devam edecek.

KULÜPLER İÇİN SPONSORLUK ÇOK ÖNEMLİDİR

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Anadolu kulüpleri için sponsorlukların çok büyük önem arz ettiğini ifade ederek İttifak Holdinge teşekkür etti. Kulluk:“Anadolu takımları için sponsorluk anlaşmaları can alıcı bir noktadır. İttifak Holding eksik olmasınlar bizi kırmadılar. Yeni şartlarla yeni görsellerle anlaşmayı kabul ettiler. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

KONYASPOR BİZİM SEVDAMIZ

İttifak Holding’in CEO’su Tahir Atila da Konyaspor’un şehrin bir markası olarak sevdaları olduğunu ve sponsorlukta 5. yıla girdiklerini söyledi.
Atila: “Yeni yönetime başarılar diliyorum. Hepsiyle dışardan arkadaşız, canı gönülden başarıları için dua ediyoruz. Hem şahsım, hem İttifak Holding Yönetim Kurulu ve camiamız adına başarılarını canı gönülden bekliyoruz. Tüm desteğimizle Konyaspor’un arkasındayız. Beş yıl oldu, ilk anlaşmamızı ikinci başkanımız Selçuk Aksoy Bey ile yapmıştık, kendisi vesile olmuştu. Onun vasıtasıyla başladığımız yolculuğa devam ediyoruz. Biz bir şehrin hem spor hem iktisadi hem sosyal tarafıyla bir bütün olduğuna inanıyoruz ve bu ilgili tarafların bir bütünlük içinde birbirlerini destekleyerek hareket etmesi gerektiğinin bir şehrin markasını yükseltmek için olmazsa olmaz olarak görüyoruz. Bu bilinçle beş yıldır sporun arkasındayız. Konyaspor yükseldikçe biz de iktisadi tarafta yükseleceğimizi, sosyal tarafta daha iyi konuma ulaşacağımızı biliyoruz. O nedenle Konyaspor bizim sevdamız, aşkımız. Bu takımı desteklemek bizim için hem arkadaşlığımızın hem de şehrin en önemli bir ticari kuruluşu olarak boynumuzun borcu olduğunu düşünüyoruz. Ben de başkanımıza bu vesileyle anlaşmayı devam ettirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu dayanışmanın önümüzdeki yıllarda ülkemiz ve şehrimiz açısından çok daha fazla önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Çünkü piyasada dolaşan değişik söylemleri önemsemeden bu dayanışmayı hem sporda hem sosyal hayatta hem iktisadi hayatta devam ettirirsek üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun olduğunu düşünmüyorum” şeklinde konuştu.
Hilmi Kulluk, imza törenin ardından İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve grubun CEO’su olan Tahir Atila’ya forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum