İttifak Holdingde nöbet değişimi

İttifak Holdingde nöbet değişimi

Farklı sektörlerde bulunan yatırımları, ürettiği yüksek seviyede istihdamı ve yakaladığı istikrarlı gelişim ivmesi ile ülke ekonomisine önemli katkılar üreten İttifak Holdingin İcra Kurulu Başkanlığı

Farklı sektörlerde bulunan yatırımları, ürettiği yüksek seviyede istihdamı ve yakaladığı istikrarlı gelişim ivmesi ile ülke ekonomisine önemli katkılar üreten İttifak Holding’in İcra Kurulu Başkanlığı görevini 2009 yılından bu yana sürdüren Ramazan Keser; 31 Ocak 2012 tarihinden itibaren görevini Holding’in icra kurulu üyeliğini yürüten Tahir Atila’ya devrediyor.

 

İttifak Holding’de yaşanılacak görev değişimine dair yapılan açıklamada, mevcut İcra Kurulu Başkanı Ramazan Keser, “Yaklaşık on yıldır farklı görevlerde bulunduğum ve keyifle çalışma hayatımı sürdürdüğüm İttifak Holding’teki görevlerimden 31 Ocak 2012 tarihi itibarıyla ayrılıyorum. Grup bünyesinde görev yaptığım süre içerisinde bir çok başarılı projeye ekip arkadaşlarımızla birlikte imza attık. Her güzelliğin de elbette bir sonu olacaktır. Ben İttifak bünyesinde geçirdiğim günleri hayatımın en büyük güzellikleri arasında değerlendiriyorum” dedi. 

 

Görevi Ramazan Keser’den devralmaya hazırlanan İttifak Holding’in yeni CEO’su Tahir Atila görev değişikliği ile ilgili duygularını şu şekilde ifade etti: “15 yıla yaklaşan İttifak Holding’deki çalışma hayatım 2012 yılı başında farklı bir boyut kazanıyor. Selva Gıda bünyesinde başladığım görevde İmaş Makine Genel Müdürlüğü ve son olarak da Holding İcra Kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. Çalışma hayatım boyunca kurumsal kazanımlar ve ekip çalışmasını başarının vazgeçilmez unsurları arasında benimsedim. İttifak Holding de bireysel başarılardan çok kurumsal gelişimi önceleyen, kurulduğu günden bu yana ekip ruhu ile istikrarlı gelişimini sürdüren bir şirket. Bu güne kadar binlerce insanımıza istihdam sağlamış, ülkemiz ve milletimiz için ürettiği değerleri ile dikkat çeken, geleceğe güvenle bakan bir yapılanmada şahsıma duyulan güven ve tevdi edilen görevden dolayı onur duyuyorum”

 

İttifak Holding’in yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Korkmaz da, Ramazan Keser’e bu güne kadar yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Korkmaz; “Ramazan Bey bizim için önemli bir değerdi. Bir çok başarıyı kendisiyle birlikte yaşadık. Başta Adese olmak üzere Selva, İmaş, Seha Yapı, Selet gibi tüm şirketlerimizde önemli yatırımlara ve projelere Ramazan Bey’in icra kurulu başkanlığı döneminde imza attık. Hizmetlerinden dolayı şahsım ve grubum adına teşekkür ediyorum. Yaşanılan bu değişimin hepimiz için hayırlı olmasını dilerken yeni İcra Kurulu Başkanımız Tahir Atila’ya ve İttifak ailesinin tüm fertlerine başarılar diliyorum” dedi.

 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.