İtimat etmeyin

İtimat etmeyin

Konya Bakırcılar Odası adına bazı kurumların habersiz kart dağıttığını belirten Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, “Bizden izinsiz odamızın ismini kullanarak kart dağıtanlar hakkında hukuki süreci başlatacağız” dedi.

Konya Bakırcılar ve Züccaciyeciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Işık, Bakırcılar Odası adına bazı kişilerin izinsiz kart dağıttığı ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açıklamada Başkanı Işık’a oda üyeleri eşlik etti. Oda adına izinsiz kart dağıtanlar hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyleyen Başkan İbrahim Işık, “Odamız adına bilgimiz dışında bazı kurumlar Petrol kartı dağıtılmakta  öğrenmiş bulunmaktayız. Odamızın bu firma ile imzalanmış herhangi bir anlaşması bulunmamaktadır. Bilgimiz dışında odamızın logosunu kullanarak basılan ve dağıtılan bu kartlarla ilgili hukuki süreç başlatılacaktır”sözlerini kullandı.

HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ

Kartların hangi amaçla dağıtıldığının belli olmadığını bildiren Işık, “İlgili kartın basılıp dağıtılmasının maksat ve amacı belli olmayıp odamız isminin ve logosunun hukuksuz bir şekilde kullanıldığı gibi gizli tutulması gereken üyelerimizin T.C kimlik numaralının da ifşa edildiği tespit edilmiştir. Bu bilgileri kullandıran ve kullanan kişi ve kuruluşların gereken en ağır cezayı almaları için tüm hukuk süreci takip edilecektir. ”diye konuştu. Söz konusu kartlardan haberdar olmadıklarına vurgu yapan Işık, “Bilgimiz ve onayımız dışında herhangi bir anlaşma olmaksızın yaptırılan petrol kartları yine bilgimiz dışında üyelerimize dağıtılmaktadır. Bu kartların hiç bir geçerliliği yoktur. Bu ve buna benzer anlaşmalar odamız sosyal medya hesaplarından duyurulmaktadır. Odamız sosyal medya hesapları dışında yapılan hiçbir açıklama geçerli değildir. Üyelerimiz mağdur olmaması için bu konuya dikkat etmelerini önemle vurguluyorum”açıklamalarında bulundu.

ÜYELERİMİZE AVANTAJ SAĞLIYORUZ

Oda üyelerinin avantaj sağlaması için çeşitli kurumlarla anlaşmalar sağladıklarını belirten Işık, “Sevgili arkadaşlar göreve geldiğimiz andan itibaren üyelerimizle yakın iletişim içerisine girdik sıkıntıları dilekleri dinleyip yapılması gerekenleri belirledik bu çerçevede ilk olarak Medova Hastanesi, Medicana, Konya Hospital, Anıt Hastanesi, Fizikon Tedavi Merkezi, Dünya Göz Hastanesi ve Doktor Portakal ile üyelerimiz lehine anlaşmalarımızı tamamladık. KOSGEB destekleri ile ilgili geniş kapsamlı bir sunumla üyelerimizi bilgilendirdik. Önümüzdeki günlerde yine İŞKUR ile ortak üyelerimiz için bir bilgilendirici toplantı yapılacaktır” şeklinde konuştu. Oda olarak sosyal aktivitelere de önem verdiklerini aktaran Işık, konuşmalarını şu şekilde tamamladı: “Üyelerimizle sürekli iç içe olmak adına sosyal aktivite planlamaları yapılmaktadır. Önümüzdeki günlerde günü birlik gezilerimizde hayata geçirilecektir. Yine üyelerimiz lehine bugün burada Akbay Petrol ve Drl Petrol ile toplantımız sonrası indirim anlaşması imzalanıp üyelerimize kartları teslim edilecektir. Sizlerinde gördüğü gibi odamız üyelerine fayda sağlayıcı her türlü adımı atmaktayız. Uzun vadede ciddi projelerimiz olduğu müjdesini de şimdiden veriyoruz.”

ÖMER PEHRİZ-AHMET KARAALP

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.