"İtfaiye Teşkilatı Mesai Mefhumu Gözetmeksizin Görevini Yapıyor"

"İtfaiye Teşkilatı Mesai Mefhumu Gözetmeksizin Görevini Yapıyor"

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, itfaiye teşkilatının mesai mefhumu gözetmeksizin zor ve meşakkatli işlerde çalıştığını ve görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.Yozgat Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Soyer ve personeli...

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, itfaiye teşkilatının mesai mefhumu gözetmeksizin zor ve meşakkatli işlerde çalıştığını ve görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Yozgat Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Soyer ve personeli İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Vali Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette İtfaiye Müdürü Soyer ve personeli günün anısına Vali Yazıcı'ya çiçek takdim etti.

Vali Yazıcı, yaptığı açıklamada, Osmanlılar zamanında Tulumbacılar adıyla yeniçeri ocağına bağlı olarak kurulan İtfaiye Teşkilatının insanların can ve malını korunmasında çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Vali Yazıcı, " İtfaiye Teşkilatımız yangınların yanı sıra deprem, sel gibi doğal afetlerde, olağanüstü durumlarda, zaman mefhumu gözetmeksizin görev yaparlar.Teşkilatımız aynı zaman da herhangi bir şekilde çıkabilecek yangın da can ve mal kaybını en aza indirmek için gerekli tedbirleri alır ve eğitimlerle vatandaşları bilinçlendirir."diye konuştu.

Vali Yazıcı, ziyaret sonrası İtfaiye Müdürü Sinan Soyer'den, Çamlık Milli Parkı için olası yangınlara karşı alınması gereken tedbirler ile ilgili bir rapor hazırlamasını istedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.