İsveç'in Bu Akşam Kozları Erkan Zengin Ve Jimmy Durmaz

İsveç'in Bu Akşam Kozları Erkan Zengin Ve Jimmy Durmaz

İsveç Milli Takımı'nın bu akşam EURO 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Liechtenstein'la oynayacağı karşılaşmada en etkili silahları Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz olacak. Yıldız futbolcu İbrahimoviç ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer...

İsveç Milli Takımı'nın bu akşam EURO 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Liechtenstein'la oynayacağı karşılaşmada en etkili silahları Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz olacak. Yıldız futbolcu İbrahimoviç ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamadı.

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde grup maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. G grubunda oynadığı 2 maçta berabere kalan İsveç Milli Takım'ı, Liechtenstein'la bu gece TSİ 21.45'de Freinds Arena'da karşı karşıya gelecek.

İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Harmen yıldız oyuncu İbrahimoviç'i sakatlığı nedeni ile ilk 11'e almazken, yerine eski Galatasaraylı futbolcu Joan Elmander'i oynatacağını duyurdu. İsveç Milli Takımı'nın ilk 11'inde, Rusya maçında başarılı bir oyun çıkaran Eskişehirsporlu futbolcu Erkan Zengin, eski Gençlerbirliği futbolcusu Jimmy Durmaz ve Kasımpaşa'nın başarılı file bekçisi Andreas Isaksson'da kadroda yer alıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.