İsveç Milli Takımı'nda İbrahimoviç Yok, Erkan Zengin İlk 11'de Sahada

İsveç Milli Takımı'nda İbrahimoviç Yok, Erkan Zengin İlk 11'de Sahada

Bu gece Euro2016 elemeleri G Grubu'nda kendi sahasında Rusya ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın ilk 11'i belli oldu. İbrahimoviç'in bulunmadığı kadroda Eskişehirspor'da forma giyen Türk oyuncu Erkan Zengin, Jimmy Durmaz ve Andreas Isaksson...

Bu gece Euro2016 elemeleri G Grubu'nda kendi sahasında Rusya ile karşılaşacak İsveç Milli Takımı'nın ilk 11'i belli oldu. İbrahimoviç'in bulunmadığı kadroda Eskişehirspor'da forma giyen Türk oyuncu Erkan Zengin, Jimmy Durmaz ve Andreas Isaksson yer alıyor.

İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Harmen yıldız oyuncu İbraahimoviç'i sakatlığı nedeni ile ilk 11'e almazken, İsveç'in diğer golcüsü Joan Elmander'i de yedekler arasında bıraktı. Forvetsiz maça çıkmaya hazırlanan İsveç'te orta sahada oynayan Jimmy Durmaz ve Erkan Zengin sürpriz golcü olarak görev yapacak.

İsveç ve Rusya milli takımlarının ilk 11'leri ise şöyle:

İsveç: Andreas Isaksson - Mikael Antonsson, Andreas Granqvist, Martin Olsson, Nabil Bahoui, Sebastian Larsson, Kim Källström, Pierre Bengtsson, Ola Toivonen, Jimmy Durmaz, Erkan Zengin

Rusya: Akinfeev, Smolnikov, Ignashevich, Berezutski, Dzagoev, Cheryshev, Kokorin, Glushakov, Samedov, Kerzhakov, Kombarov.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.