İstikrar çok önemli

İstikrar çok önemli

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, yapılacak antrenmandan sonra bayram iznine çıkacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, yapılacak antrenmandan sonra bayram iznine çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Hüsnü Özkara, istikrarlı bir takım olacaklarını söyledi.

Konyaspor’da, Bucaspor ile oynanacak sezonun ilik maçının hazırlıkları aralıksız devam ediyor.. Çarşamba gününü çift antrenmanla geçiren Kartallar, hafta sonu ise izin yapacaklar. Önceki gün sabah kabuk-kuvvet çalışması yapan Kartallar, akşam saatlerinde gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanında ise, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde taktik çalışması yaptı.Antrenmana tedavi olan Selim Ay ve Neca Fernandes ile U20 Milli Takımı’nda bulunan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven katılmadı. Topla ve topsuz yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular daha sonra 2 takıma ayrılarak taktik çalışma gerçekleştirdi.

Dün de akşam saatlerinde taktik çalışan Torku Konyaspor’da program gereği çift antrenman yapılacak. Yeşil-beyazlılar,  sabah gerçekleştirecek antrenmandan sonra izine ayrılacak. Pazar günü dinlenecek olan futbolcular Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren tesislerde toplanacaklar ve akşam saatlerinde de antrenmana çıkacaklar.

Torku Konyaspor’da bu sezon uygulanacak bilet ücretleri de belli oldu.. Bucaspor ile 26 Ağustos 2012 Pazar günü oynanacak maçla başlayıp tüm sezon boyunca geçerli olacak fiyatlar şöyle: Kapalı tribün:30 TL.Maraton tribün:10 TL. Yeni yeşil tribün:5 TL. Maraton tribün (sağ bölüm):5 TL. Eski yeşil tribün:5 TL. Kale arkası tribünler:3 TL Konuktakım tribünü: 5 TL. Bilindiği gibi Konyaspor yönetim kurulu, kombine biletleri ise 50- 90 ve 350 TL’den satışa çıkartmıştı.

ÖZKARA:İSTİKRAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, yeni sezon hazırlıklarının istedikleri gibi gittiğini belirterek, sezon başından sezon sonuna kadar istikrarı elden bırakmayacaklarını belirterek, “Lige istikrarlı başlamak, ligi istikrarlı ve hedefine ulaşmış bir takım olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

Bütün takımların istikrarlı bir sezon geçirmeyi hedefleyerek yola çıktıklarını anlatan Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, “Bu lig kolay bir lig değil. Mücadele ve istikrar isteyen bir lig. Dolayısıyla başarı hem iyi mücadele ile hem de  bu mücadeleyi istikrarlı bir şekilde  devam ettirmekle yakalanacaktır. Konyaspor olarak bizim hedefimiz bu ligi istikrarlı bir şekilde mücadele ederek tamamlamak olacaktır. Bunun sonucunda da hedef yakalanacaktır. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak için de teknik adam, yönetici ve oyuncu grubu olarak üzerimize düşeni fazlasıyla vereceğiz. Biz fedakarlık yaparken, aynı fedakarlığı şehirden de bekliyoruz. Çünkü bu şehrin desteğini önemsiyoruz. Bu şehir gerçek anlamda süper ligi istiyorsa, artı istediklerini biliyorum, o zaman bu takımın yanında olacaklar. Bizim şehirden beklentimiz bu. Çünkü güç birleşince yük hafifleyecektir” şekilnde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.