İşte Ford'un yeni konsepti Mondeo Vignale

İşte Ford'un yeni konsepti Mondeo Vignale

Ford, Frankfurt otomobil Fuarı’nda tanıtacak olduğu yeni konseptinin detaylarını paylaştı.

Avrupalı ​​tüketiciler yeni Mondeo için en erken 2015′e kadar beklemek zorunda olsalar da Ford gelecek hafta başlayacak Frankfurt otomobil Fuarı’nda yeni Mondeo Vignale çalışmasını tanıtmaya hazırlanıyor.

TEMELLİ LÜKS KONSEPT

Bazı modellerin gelecekteki üst versiyonları için bir önizleme görevi üstlenen Yeni Mondeo temelli lüks konsept, Ford’un donanım hiyerarşisinde Titanyum X’in üzerinde yer alacak yeni Vignale seviyesine işaret ediyor. 2015′den itibaren sunulmaya başlayacak yeni Vignale ekipman seviyesi “giderek daha çok özellik talep eden potansiyel alıcılara” (yüzde 10-15) hitap edecek ve ilk önce Mondeo/Fusion’da daha sonra ise S-MAX ve Edge modellerinde kullanıma sunulacak.

2013 Ford Mondeo Vignale konsept ise yeni premium ön tampon, kromajlı kapı kolları ve ayna kapakları, krom ön ızgara ve 20-inç alaşım jantlarla geliyor. İç mekandaki yükseltmeler arasında deri kaplı orta konsol, gösterge paneli ve direksiyon simidi, entegre Wi-Fi, kapı panellerindeki desenlerle uyumlu zarif deri döşemeli koltuklar ve bagajda bulunan Vignale logolu saklama çekmecesi (storage drawer) yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.