İstanbul Başakşehir: 2 - Galatasaray: 0 (İlk Yarı)

İstanbul Başakşehir: 2 - Galatasaray: 0 (İlk Yarı)

Stat: Başakşehir Fatih TerimHakemler: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Süleyman Özayİstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Sedat Ağçay, Yalçın Ayhan, Rotman, Ferhat Öztorun, Visca, Da Costa, Gençer Cansev, Doka, Semih ŞentürkGalatasaray:...

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Süleyman Özay

İstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Sedat Ağçay, Yalçın Ayhan, Rotman, Ferhat Öztorun, Visca, Da Costa, Gençer Cansev, Doka, Semih Şentürk

Galatasaray: Muslera, Veysel Sarı, Hakan Balta, Koray Günter, Tarık Çamdal, Olcan Adın, Sneijder, Melo (Dk. 31 Bruma), Dzemaili, Selçuk İnan, Burak Yılmaz

Goller: Dk. 16 Da Costa, Dk. 20 Semih Şentürk (İstanbul Başakşehir)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. haftasında İstanbul Başakşehir - Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi takımın 2 - 0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşma ile birlikte başlayan yağmur ve sert rüzgar Galatasaray kalesine doğru eserken zaman zaman oyunu da etkilide.

Teknik direktör Abdullah Avcı, sakatlığı bulunan Mahmut Tekdemir'in yerine Gençer Cansev'e yer verirken, Galatasaray'da ise sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'nun mevkiilerine Koray Günter ve Hakan Balta forma giydi.

5. dakikada sol kanattan gelişen İstanbul Başakşehir atağında Semih'in yerden pasında arka direkte Visca'nın vuruşunda kaleci Muslera topu kornere tokatladı.

16. dakikada Da Costa, İstanbul Başakşehir'i 1 - 0 öne geçirdi. Bu dakikada gelişen İstanbul Başakşehir'de Visca'nın ceza alanına şık pasında ceza alanına hareketlenen Da Costa'nın plasesinde top direk dibinden ağlarla buluştu: 1 - 0.

20. dakikada Semih Şentürk, İstanbul Başakşehir'i 2 - 0 öne geçirdi. Bu dakikada ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Doka'nın çektiği şut Fernando Muslera'dan döndü. Dönen topu takip eten Semih Şentürk, müsait pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2 - 0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı, İstanbul Başakşehir'in 2 - 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.