İso Başkanı, ‘demokratikleşme Paketi’ni Olumlu Karşıladı

İso Başkanı, ‘demokratikleşme Paketi’ni Olumlu Karşıladı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘demokratikleşme paketi‘ni olumlu karşıladı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘demokratikleşme paketi‘ni olumlu karşıladı. Erdal Bahçıvan, “Bu paket, demokrasimizin kalitesini artıracak.” dedi.



Bahçıvan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye genelinde demokratik hak ve özgürlükleri bireysel temelde daha ileri bir noktaya taşımayı hedefleyen ‘demokratikleşme paketi‘, ülkemizde demokrasinin kalitesinin artmasına önemli katkı yapacak adım olması itibariyle sevindirici bir gelişmedir. Demokratik hak ve özgürlüklerin ülkemizde gelişimi adına atılan bu adımların, ilk ve son adımlar olmadığı kanaatindeyiz. Modern toplumlara ait demokrasiye doğru giden yolculuğumuz bu paket ile birlikte yeni bir ivme yakalamıştır. Böylece demokratikleşme sürecinin kesintiye uğramaksızın yoluna devam edeceğine dair umutlarımız daha da güçlenmiştir. Açıklanan bu paket, demokrasimizin kalitesini artıracağı gibi çözüm sürecini de pekiştirerek ülkemizin yarınlarına daha büyük bir umut ve güvenle bakmamızı mümkün kılacaktır. Bu umut ve güvenin bölge ile birlikte tüm Türkiye’ye huzur, ekonomik gelişimimize katkı ve refah getirmesini ümit ediyoruz.”
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.