İsmet İnönü Ortaokulu'nun Başarısı

İsmet İnönü Ortaokulu'nun Başarısı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu’nun Erasmus Comenius Projeleri kapsamında hazırladıkları proje Ulusal Ajans tarafından onaylandığı bildirildi. Türkiye genelinde Ulusal Ajans'a sunulan bin 658 proje teklifinden 1547'si...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu’nun Erasmus Comenius Projeleri kapsamında hazırladıkları proje Ulusal Ajans tarafından onaylandığı bildirildi.

Türkiye genelinde Ulusal Ajans'a sunulan bin 658 proje teklifinden 1547'si uygunluk kriterlerini karşılayarak içerik değerlendirmesine alınmış ve bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiş, bunun sonucunda 93 proje teklifi mevcut bütçe imkânları çerçevesinde desteklenmeye değer bulunurken, 84 proje teklifi de yedek olarak tespit edildi. İsmet İnönü Ortaokulu 93 proje içerisinde yer alan ve Zonguldak ili içerisinde projesi kabul edilen tek okul olmayı başardı. Okul Müdürü Mehmet Kılıç, alınan başarı ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamasında, Proje kapsamında 4-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında İsmet İnönü Ortaokulu’ndan 10 öğretmenin “Avrupa´da Etkili Sınıf Yönetimi” eğitimini almak için İtalya’ya gideceklerini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.