Işıkçevirenin acı günü

Işıkçevirenin acı günü

Konyasporun eski başkan yardımcılarından Süleyman Işıkçevirenin babası ve aynı zamanda da sanayide bakır sektöründe faaliyet gösteren sanayici Mehmet Işıkçeviren hayatını kaybetti

Konyaspor’un eski başkan yardımcılarından Süleyman Işıkçeviren’in babası ve aynı zamanda da sanayide bakır sektöründe faaliyet gösteren sanayici Mehmet Işıkçeviren hayatını kaybetti. 3 çocuk babası olan ve 15 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Işıkçeviren’in cenazesi Sultan Selim Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Uluırmak Mezarlığı’na sevenlerinin omzunda defnedildi. Işıkçeviren’in cenazesine Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konyaspor eski başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Konyaspor eski yöneticilerinden Ömer Atiker, Ekrem Coşkun, Abbas Kılınç, Mustafa Küçüksöker, ASKF Başkanı Remzi Ay, TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar ile çok sayıda  seveni katıldı. Merhaba Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Öte yandan Konyaspor yönetimi başsağlığı mesajı yayınladı.

“Kulübümüz eski Başkan Yardımcılarından Süleyman Işıkçeviren’in babasının vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.