İş imzaya kaldı

İş imzaya kaldı

Konyasporda, Şekerspor ile yapılması planlanan işbirliği konusunda anlaşmanın tamamlanmasının ardından gözler protokol imzalanmasına kaldı

Konyaspor’da, Şekerspor ile yapılması planlanan işbirliği konusunda anlaşmanın tamamlanmasının ardından gözler protokol imzalanmasına kaldı. Transferde ise, 10 günde yoğun bir dönem yaşanacak

 

İki renktaş takım Konyaspor ile Şekerspor arasında varılan anlaşma gereğince Anadolu Birlik Holding Konyaspor’a sponsor olacak. Anadolu Selçukluspor Konyaspor’un alt yapısı olarak faaliyet gösterecek. Şekerspor ise, profesyonel şubesini kapatarak yeniden oluşturulacak ve bisiklet, güreş gibi amatör branşlarda liglere katılacak. Protokolün hafta sonuna kadar imzalanabileceği bildirildi.

Konyaspor’da transfer çalışmalarına bugünden itibaren yenidene başlanacak. Hafta sonunu Ankara’da geçiren teknik direktör Hüsnü Özkara, bugün sabah Konya’ya gelecek.. Konyaspor ile Şekerspor arasındaki işbirliği konusundaki görüşmelere nedeniyle transferi beklemeye aldıklarını belirten Özkara, transferde yoğun bir 10 gün geçireceklerini açıkladı.. Teknik direktör Hüsnü Özkara, lig hazırlıkları programı için Federasyonun kararını beklediklerini, ancak 2 Temmuz’da Konya’da toplanmayı planladıklarını belirtti. Konyaspor’da,  yabancı futbolcu transferi  konusunda Robak ve Kere ile yöneticilerini yaptığı görüşmelerin sonucunun beklendiğini belirtildi..

Öte yandan,yabancı futbolcu transferinde iki futbolcu üzerinde durulduğu,bunlardan birinin 21 yaşında Nijeryalı futbolcu oldu ve iki yıl önce Dünya kupasında gol kralı olarak önemli bir başarıya imza attığı bildirildi.10 numara olarak düşünülen yabancı futbolcuya Ankaraspor’un da talip olduğu kaydedildi. Her iki oyuncunun da ismi açıklanmadı.

ÖTEN:ACELE ETMİYORUZ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Basın Sözcüsü Güven Öten, Konyaspor'un transfer edilen, ancak bir gün bile oynatılmayan oyuncuların bedelini ödediğini belirterek, ''Bu nedenle, nokta transferler yapmak için acele etmiyoruz'' dedi.

Öten, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında Konyaspor'un yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirtti. Yeşil-beyazlı ekibin çekirdek kadrosunun gençlerden oluştuğunu, önemli mevkilere yapılacak nokta transferlerle sezona başlayacaklarını ifade eden Öten, yaş durumu ve sona eren sözleşmeler nedeniyle bazı futbolcularla yollarını ayırdıklarını hatırlattı.

Güven Öten, ''Robak ve Kere'nin sözleşmeleri devam ediyor. Bu iki futbolcuyla ilgili teklifler var, değerlendiriyoruz. Geçen yılki 27 kişilik kadrodan 5 kişi eksildi. Transfer komitemiz çalışmalarını titizlikle yapıyor. Konyaspor, transfer edilmiş ancak bir gün bile oynatılmamış oyuncuların bedelini ödüyor. Bu nedenle nokta transferler yapmak için, acele etmiyoruz'' diye konuştu. Konyaspor'un bütçesini aşma lüksü olmadığını vurgulayan Öten, piyasada yer alan değişik transfer rakamları nedeniyle beklemede olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.