İş dünyasının kalbi olacak

İş dünyasının kalbi olacak

Aydınlıkevler Mahallesinde yükselen ve Kentplaza Kompleksi bünyesinde yer alan Kentplaza Ofis, kentin gelişen ticaret hayatına farklı bir canlılık getirmeye hazırlanıyor

Aydınlıkevler Mahallesi’nde yükselen ve Kentplaza Kompleksi bünyesinde yer alan Kentplaza Ofis, kentin gelişen ticaret hayatına farklı bir canlılık getirmeye hazırlanıyor.

 Aydınlıkevler Mahallesinde, şehrin alışveriş, iş ve yaşam dünyasına yepyeni boyut kazandıracak bir kompleks yükseliyor: Kentplaza Kompleksi. Kompleks, bünyesinde yer alan biri çok yakında hizmete açılacak olan Kentplaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, diğeri Kentplaza Ofis ile birlikte Konya’nın yeni simge yapılarından biri olmaya aday. Kentplaza Ofis, özellikle Konya’da faaliyetlerini sürdüren ve modern ofis arayışı içinde olan şirketlerin ofis ihtiyacını karşılamak amacıyla projelendirildi. Modern yapı, özellikle ideal konumu, sorunsuz alt yapısı, çağdaş iş dünyası için gerekli donanımları ile şirketlerin çalışma hayatını kolaylaştırırken çeşitli sosyal yaşam alanlarıyla çalışma hayatını keyfe dönüştürecek. Kentplaza Kompleksi’nin karşısında faaliyete geçecek olan beş yıldızlı otel ise bu bölgenin “Konya’nın yeni çekim merkezi” imajını daha da güçlendirecek. Geleceği gören şirketlerin, kendileri için özel olarak tasarlanan Kentplaza Ofis’in sınırlı sayıdaki ofislerinden yararlanmaları için 0332 245 11 58 numaralı telefonla randevu almaları ve satış ofisini ziyaret etmeleri yeterli.

KENTPLAZA OFİS’TE YOK YOK

Taze hava sağlayan açılabilir pencere sistemlerinin ve her katta özel tasarımlı kat bahçelerinin yer aldığı Kentplaza Ofis’te farklı ofis seçenekleri mevcut. Kat erişimli kapalı otoparkta her ofis için özel park yerleri tahsis ediliyor. Ziyaretçiler ise Kentplaza Kompleksi’nin 1000 araçlık otoparkından yararlanabilme imkânına sahip olacak. Kentplaza Ofis, kullanıcılarına, yoğun ve stresli geçen iş gününde ufak molalar verebilecekleri mükemmel alanlar sunuyor. Binanın ilk sosyal katında fitnesscenter, sauna, Türk hamamı ve cafe hizmet verecek. Kentplaza Ofis’in ikinci sosyal katında kurulu Business Center, kullanıma hazır ofis ve konferans salonu, sekretarya ve ikram hizmetleri ile saatlik, haftalık, aylık ofis kiralama imkânı sunuyor. Özellikle Konya’ya dışarıdan gelecek misafir şirketler, merkez ofisleri konforunda çalışma ortamına sahip olabilecekler.  Kentplaza Ofis kullanıcıları, zemin kattan Kentplaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne turnikelerden geçiş yaparak, merkezin hizmete açık olduğu saatlerde alışveriş yapma ve keyifli saatler geçirme imkânı da elde edecekler.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.