iş dünyasının genç isimleri yemekte buluştu

iş dünyasının genç isimleri yemekte buluştu

Ankara’nın güçlü yerel internet haber sitelerinden haberankara.com’un 2 Haziran’da düzenleyeceği “3. Yıl Medya Ödül Töreni” gecesine sponsor olan şirket yöneticileri, yemekte buluştu.

Aynı zamanda törenin de yapılacağı Wonders’ta bir araya gelen tanınmış genç iş adamları, tören ve program hakkında istişarelerde bulundular. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemeğe, törenin sponsor firmaları Kebir Süt, Ford Başer, ENVA Mühendislik, AFS Medya, Wonders, Okyanus Kolejleri, Saygı Eğitim Okulları ve Türkkonut’un yöneticileri katıldı. Haber Ankara İmtiyaz Sahibi Volkan Memduh Gültekin, genç yöneticilere teşekkür ederek, “Ankara’da yerel birliktelik düzeyi çok düşük. Biz her şeyden önce ‘Ankaralılık’ bilincinin oluşmasına katkı sağlamak istiyoruz. Bu bakımdan Başkent’in iş, siyaset, bürokrasi, cemiyet, spor ve medya yöneticilerini bir araya getireceğimiz, yerel birlikteliğe katkı sağlayan kişileri onore edebileceğimiz bir tören olmasını planlıyoruz.” dedi.

Haberankara.com’un 3 Haziran’da düzenleyeceği; Ankara’nın siyaset, iş, cemiyet ve medya alanında birçok tanınmış kişisinin katılacağı ödül töreninde, Engelsiz Kalpler Mehter takımı ve Neval Solak sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.