İrent, Hyundaiyi Karamanda tanıttı

İrent, Hyundaiyi Karamanda tanıttı

İrentin Karaman Aktekke Meydanında Araç Tanıtımı Bir Şenliğe Dönüştü

İrent, Hyundai’nin yeni modelleri i20, i30, ix35 ve Accent Blue modellerini Karaman Aktekke Meydanı’nda otomobilseverlerle buluşturdu.

 

Büyük ilgi gören araç tanıtımı, güzel hava ve yoğun ilgiyle adeta bir şenlik havasına geçti. Araç tanıtım etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren İrent, bayiliğini yaptığı Hyundai’nin i20, i30, ix35,Elantra ve Accent Blue modellerini bu kez Konya Karatay Aktekke Meydanı’nda meraklılarıyla buluşturdu. 1-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen araç tanıtım günlerinde, Hyundai kalitesini ve otomobil özelliklerini ziyaretçilerini ziyaretçilere anlatan İrent yetkilileri, ayrıca İrent’in satış öncesi ve sonrası hizmetleri hakkında da bilgi verdiler. Türkiye’de Hyundai konseptini en iyi şekilde uygulayan bayilerinden biri olan İrent, sadece tanıtım etkinlikleriyle değil, gelişmiş teknik servisiyle yurt çapında ayrıcalıklı bir yere sahip.

İrent Satış Müdürü Mustafa Orhan, Hyundai’nin yaptığı yatırımlara ve kaliteye bağlı olarak hem Türkiye’de hem dünyada önemli bir başarıya imza attığını belirterek, “İrent olarak, araçları yakından tanıtmak ve Hyundai’lerin üstün teknik özellikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi vermek açısından araç tanıtım etkinliklerine büyük önem veriyoruz.” dedi. İrent Satış Müdürü Mustafa Orhan, ziyaretçilerin ilgisinden de memnun olduklarını belirterek, Kore ve Türk halkları arasındaki duygudaşlık, Hyundai kalitesine duyulan güven ve Hyundai’nin Türkiye’ye yaptığı yatırımlar hakkında da açıklamalarla bulundu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.