iPhone 5S İçin Geri Sayım!

iPhone 5S İçin Geri Sayım!

Japon dergisinin iddialarına göre iPhone’un amiral gemisi 5S, çok yakında kullanıcılarıyla buluşacak!

Apple ve iPhone hakkında dedikodular tüm hızıyla yayılmaya devam ediyor. Apple stratejisinin en büyük Güney Koreli rakibinden biraz daha farklı olmasıyla model tanıtım aralıklarının iyi korunması ve giriş – orta seviye gibi ara ürünlerinin bulunmaması, kullanıcıları kendine bağlayıp merakla beklemelerini sağlıyor.

 

iPhone 5S hakkında gündemde birçok dedikodu yer alırken en tazesi de Japonyalı bir dergiden geldi. Mac Fan adını taşıyan derginin 20. sayısında yer verilen iddialar arasında göre önümüzdeki Haziran ayının 20. gününde iPhone 5S’in resmen tanıtılacağı ve birkaç hafta içinde de piyasaya sürüleceği bilgisi yer alıyor.

Diğer bir Apple dedikodularından biri de daha uygun fiyatlı iPhone. Çin ve Hindistan gibi pazarlarda satılması beklenen ucuz iPhone’un, iPhone 5S’den 1 ay sonra çıkacağı iddia ediliyor. Az önce de dediğimiz gibi, ara ürünler veya farklı fiyat yelpazesine uygun modellerinin bulunmaması Apple’ı kararlı ve gözde yapan bir diğer nedenlerden biri olabilir; Sonuçta CEO değişti.

Diğer bir tanıtım iddiaları arasında yer alan bilgi ise, iPhone 5S’in 29 Haziran 2013’te yani ilk iPhone’un 6. Yıldönümünde olacağı yönünde. Apple’ın şimdiye kadar hiçbir ürününü hafta son duyurmamasıyla beraber cumartesine gelen bu tanıtımın büyük bir dedikodulardan oluştuğu söylenebilir.

iPhone’un yeni nesildeki farkının ise, 4 çekirdekli 1.8 GHz işlemci, parmak izi tanıma özelliği ve NFC teknolojisinin aktif olarak kullanılacağı yönünde olacağı biliniyor. Diğer bir yenilik haberi ise, iPhone 4, 4S, 5 ve 5S için iOS 7’nin indirilmeye hazır hale gelmesi yönünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.