iPad 5’in Ne Zaman Tanıtılacağı Ortaya Çıktı!

iPad 5’in Ne Zaman Tanıtılacağı Ortaya Çıktı!

Apple’ın en çok satanlar listesinde her zaman üst sıralarda bulunan Tablet PC’si iPad’in yeni versiyonu olacak iPad 5 modeli eğer bir aksilik olmazsa Nisan ayının son günlerinde tanıtılacak.

Geçmişe baktığımızda Apple’ın iPad 2 ve iPad 3 modellerinin tanıtımını Mart ayı içerisinde gerçekleştirdiğini görüyoruz. Gelen dedikodulara bakılırsa Apple yine Mart ayı içerisinde 9.7 inç ekrana sahip yeni iPad 5 Tbalet PC’sini tanıtacaktı fakat mobil gündeminin çok fazla dolu olması firmayı bu tanıtımı ertelemeye itti. Bunun akabinde firma, Nisan ayının mobil cihazlar açısından daha sessiz geçeceğini düşünerek yeni iPad 5 tanıtımını Nisan ayının son günleri olarak belirledi. Tabii bunların hepsi birer söylentiden ibaret. iPad 5

iPad 5 için geçtiğimiz dönemde çıkan dedikodulara baktığımızda iPad Mini ile benzerlik konusu ağır basıyor. Muhtemelen Apple iPad 5 üzerinde iPad Mini esintilerini sergileyecek. Buna karşılık yeni Tablet PC’nin donanımı konusunda ise henüz açığa çıkmış bir bilgi yok. Bu yıl ki iPad operasyonu geçtiğimiz yıllara göre daha gizli kapaklı yürütülüyor. Bilinen bir şey var ki Apple yakın gelecekte iPad 5 Tablet PC’sini tanıtacak ve bu yeni Tablet PC özellikle performansıyla ön plana çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.