İnşaat Asansörü İkiye Bölünde: 1 İşçi Öldü, 3 İşçi Yaralandı

İnşaat Asansörü İkiye Bölünde: 1 İşçi Öldü, 3 İşçi Yaralandı

Ankara İncek'te 16 katlı bir apartmanın inşaatındaki dış cephe asansörü ikiye bölündü ve üzerindeki 4 işçi 8’in kattan yere çakıldı. Kaza sonrası 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı. Kaza sonrası işçilerin eşyaları...

Ankara İncek'te 16 katlı bir apartmanın inşaatındaki dış cephe asansörü ikiye bölündü ve üzerindeki 4 işçi 8’in kattan yere çakıldı. Kaza sonrası 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı. Kaza sonrası işçilerin eşyaları arkadaşları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

İncek’teki 16 katlı inşaatın dış cephesinin 8’inci katında çalışma yapan işçileri taşıyan asansör saat 15.00 sularında ortadan ikiye bölündü. Edinilen bilgiye göre o esnada asansör üzerinde bulunan 4 işçinin ilk iş günüydü. İnşaatın fayans işine bakan işçiler yapacakları çalışma için malzemelerini yukarı taşıyorlardı. Üzerinde bulundukları platformun bir anda ortadan ikiye bölünmesi sonucu işçilerden Bayram Akoğul(35) olay yerinde hayatını kaybederken, Muhammet Altun(20), Okan Çetin(21) ve Ali Akkuş(23) ise ağır yaralandı.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve asayiş ekipleri sevk edildi. Yaralı işçiler hastanelere sevk edilirken, ölen işçi için ise olay yerine savcının gelmesi beklendi. Bir süre sonra olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından ölen işçinin cenazesi ambulansla morga kaldırıldı.

Kaza sonrası işçilerin eşyaları arkadaşları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Edinilen bilgiye göre işçilerin işe daha yeni alındıkları ve ilk günleri olduğu belirtildi. İnşaatın fayans işini yapacak işçiler, çalışmaya başlamadan önce malzemelerini yukarı taşıyorlardı. Polis konuyla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.