İnönü Stadyumu derbiye hazır

İnönü Stadyumu derbiye hazır

Kapıları ilk kez 27 Kasım 1947'de Beşiktaş ile İsveç'in AIK Solna takımı arasında oynanan karşılaşma ile açılan İnönü Stadyumu, 2012-2013 sezonu önceside yine futbolseverleri ağırlamayı bekliyor.

65 yıldır Türk futboluna hizmet veren İnönü Stadyumu'nun, 2011-2012 sezonunun ardından yıkılarak yeniden yapılması gündemdeydi.
 
Ancak Siyah Beyazlı kulüp bir yıl daha İnönü'de oynamaya karar verdi. 
 
Bu sezonun 32 bin 86 kapasiteli İnönü Stadyumu'ndaki ilk maçı ise 26 Ağustos Pazar günü Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak. Derbi mücadelesi öncesi İnönü Stadyumu'ndaki çalışmalarda son aşamaya geldi. Bu sezon öncesi yıkılması planlandığı için hazırlıklara geç başlanan İnönü'de, artık son aşamaya gelindi.
 
İnönü Stadyumu Müdürü Turrgut Akhan, İnönü'nün yeni sezona hazır olduğunu belirtti ve şunları söyledi.
 
Hazırlıklarımız her sezon öncesi yaptığımız hazırlıklarla aynı şekilde gerçekleşti. Ancak havaların çok sıcak olması nedeniyle çimle ilgili bazı sorunlarımız vardı. O sorunlar da giderildi. Gerekli bütün bakımları yaptık. Derbi maça ve yeni sezona hazırız. Çalışmalarımıza biraz geç başlasak da gece gündüz personelimizle emek vererek stadı hazır hale getirdik. 321 bin 86 koltuk kapasiteli stadımız sezona hazır.
 
Turgut Akhan, her iki kale arkasında futbolcuların ısınma alanları için doğal çimin kullanıldığı bölgeler oluşturduklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.