İngöl'de Yolcu Otobüsü Devrildi: 6 Yaralı

İngöl'de Yolcu Otobüsü Devrildi: 6 Yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada Mersin Balıkesir seferi yapmakta olan özel bir firmaya ait yolcu otobüsü İnegöl’de yoldan çıkarak devrildi. Kazada biri ağır 6 kişi yaralandı.Olay sabah 06:30 sularında...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada Mersin Balıkesir seferi yapmakta olan özel bir firmaya ait yolcu otobüsü İnegöl’de yoldan çıkarak devrildi. Kazada biri ağır 6 kişi yaralandı.

Olay sabah 06:30 sularında Bursa-İnegöl karayolu üzerinde meydana geldi. Mersin'den aldığı yolcularla Balıkesir istikametine gitmekte olan 36 yaşındaki sürücü Mehmet Veysi Korkar idaresindeki 34 EG 7544 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, İnegöl Kalburt mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen kazada, otobüs sürücüsü Mehmet Veysi Korkar’ın yanı sıra yolcu olarak seyahat etmekte olan Mehmet Dilekçi (40), Elmas Gökçe (33), Aleyna Gökçe (7), Kevser Yılmaz (22) ile Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Omar Bawaduqsi (25) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan 40 yaşındaki Mehmet Delikçi’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayı yara almadan atlatan otobüsün muavini Ergün Erdoğan ise, “Arkada uyuyordum, kalktım rüya sandım. Cama çarpmışım, bir tane yolcu vardı onun üstüne düşmüşüm. Kamyonun birisi bizi sollamak isterken birden bizim otobüsün önüne kırmış, bizim şoför de kenara kaçayım derken devrilmiş” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.