İNG Tekno Kredi Kampanyası

İNG Tekno Kredi Kampanyası

Bankalar müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşımak aktif müşteri kitlesine yenilerini eklemek ve adından sıkça bahsedilmesini sağlamak için düzenli olarak kampanya yaparlar ve bu kampanyalar çerçevesinde farklı kurumlar özel işletmeler, mağaza

            Bankalar müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşımak aktif müşteri kitlesine yenilerini eklemek ve adından sıkça bahsedilmesini sağlamak için düzenli olarak kampanya yaparlar ve bu kampanyalar çerçevesinde farklı kurumlar özel işletmeler, mağazalar, petrol ofisleri gibi sektör alanları ile anlaşama yaparlar. İNG Teknosa kredi kampanyası ile yani bir fırsatla ve anlaşma ile tanıştırdı bizi.

            500 TL den 15.000 TL kredi Teknokredi ile İNG bank müşterilerine sunuldu. Krediniz Teknosa da sizleri bekliyor.  Başvuru için TC kimlik numaranızı Teknosa mağazalarından alacağınız Nakit kart üzerinde yer alan başvuru numarasını aralarda boşluk bırakmayı unutmadan 2229 a kısa mesaj gönderin. Başvuru onayınız anında cep numaranıza mesaj olarak iletilmektedir. İletiminden sonra da Teknosadan kredinizi alın. Geri ödeme koşulları ve faiz oranları tarafınıza iletilecektir. Bu doğrultuda geri ödemelerinizi yapabilirisiniz.

              kampanyası ile siz de kredinizi alın ve ihtiyaçlarınızı karşılayın. Kampanya katılım süresi bitmeden ya da noktalanıp durdurulmadan hemen önce başvurularınızı yapın ve kredinizi alın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.