ING Bank Yeni Yılbaşı İhtiyaç Kredisi

ING Bank Yeni Yılbaşı İhtiyaç Kredisi

ING Bank yılbaşı kredisi ile taşıt kredisinden konut kredisine, ihtiyaç kredilerinden eğitim kredilerine kadar yılın tüm zamanlarında özel kredi kampanyaları düzenlemektedir.

ile taşıt kredisinden konut kredisine, ihtiyaç kredilerinden eğitim kredilerine kadar yılın tüm zamanlarında özel kredi kampanyaları düzenlemektedir. Şimdi de yeni yılın gelmesine az bir süre kala 2016 yılına mutlu bir şekilde girebilmeniz ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için özel bir yılbaşı kredisi kampanyası hazırladı.

Yeni kampanya ürünleri ve farklı bakış açıları ile müşteri sayısını kısa zamanda genişleten ING Bank bu sayede önemli bir atılıma imza attı. Kredilerin genelinde bulunan vade oranlarına göre oldukça avantajlı olan ING Bank kredi notuna da büyük önem vermektedir. Böylece herkese aynı faiz oranlarını uygulamayan ING Bank borcuna sadık müşterilerine özel indirimler sunmaktadır.

ING Bank yılbaşı kredisinde 7 bin TL ve 10 bin TL’lik kredi seçenekleri bulunmaktadır. 1,05 ve 1,34 faiz oranlarıyla sunulan kredileri 36 aylık vadeler ile ödemek mümkün olmaktadır. Kredinin genelinde yer alan uygun kredi tahsis ücretleri ile hızlı bir şekilde ING Bank kredilerine sahip olabilirsiniz. ING Bank kredilerine size en yakın şubeye gelerek başvurun. Diğer bankaların yılbaşı kredi kampanyaları:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.