İndirimli altın fuarına davet

İndirimli altın fuarına davet

Kuruluşlarının 42. yılına özel “9-14 Şubat” tarihleri arasında Dedeman Otel'de açılacak olan Mücevher ve Altın Fuarı İndirimli Günlerine tüm Konyalılar'ı beklediğini söyleyen Sarraf Başak İşletme Sahibi Hasan Atar, “Bu yıl da yeniliklere imza atacağız”

Sarraf Başak, kuruluşunun 42. yılına özel 9-14 Şubat tarihleri arasında Dedeman Otel'de açılacak olan Mücevher ve Altın Fuarı indirimli günleri öncesinde Dedeman Otel'de bir basın toplantısı düzenleyerek, kampanyalar hakkında bilgiler verdi. Toplantıya; Başak Kuyumculuk Mücevherat İşletme Sahipleri Hasan ve Adem Atar katıldı. Geçen yıl da aynı organizasyona imza attıklarını ve çok olumlu dönüşler aldıklarını söyleyen Başak Kuyumculuk Mücevherat İşletme Sahibi Hasan Atar, “Konyamıza özel ve şehrimize yakışan etkinliğimizde 2019 yılında da dünyanın en seçkin firmalarının ürünlerini vatandaşın beğenisine sunmaktan son derece onurlu, mutlu ve gururluyuz” dedi.

KONYA'DA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

“9-10 Şubat tarihleri arasında HRD Antwerp Uluslararası ücretsiz pırlanta eğitimi ve pırlanta sergisi de gezip görmeniz için sizleri bekliyor” diyen Atar, daha sonra şunları kaydetti: “10.30-22.00 arasında gerçekleştirilecek bu muhteşem etkinliği vatandaşlarımız kaçırmasın. Konya'da sizler için ilkleri gerçekleştiren firmamızın Başak Kuyumculuk Mücevher ve Altın Fırsat Günleri organizasyonumuzda tüm hemşerilerimizi basın ve medya vasıtası ile haberdar edip, üretici fiyat avantajlarıyla, kaliteli dünya trendlerini, modern tasarımları yerinde tecrübe ederek deneyim yaşayabilecekleri bir ortam hazırlamayı amaçladık.”

EKONOMİK SIKINTIYLA MÜCADELE İÇİNDEYİZ

Vizyon ve misyon doğrultusunda ilkelerinin olduğunu aktaran Hasan Atar, müşterilerine kaliteli hizmet sunabilmek ve onların memnuniyetini sağlayabilmek adına hizmetlerini sürdürdüklerini kaydetti. Ekonomik sıkıntının yaşandığı bu dönemde yaptıkları kampanyalar ile ekonomiye katkı sağladıklarını vurgulayan Atar, “Tüm dünyada global ekonomik sıkıntıların yaşandığı böyle bir dönemde, ülkemizin de içinde bulunduğu ve adeta bağımsızlık mücadelesi verdiğimiz çeşitli ekonomik sıkıntı ve zorlukların yaşandığı böyle bir dönemde şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına katkıda bulunarak, sektörümüzün gelişimine katkıda bulunmak ve firmamızı ileriye taşıyarak geliştirme arzumuz ve geleceğe dönük de hedefimizdir” şeklinde konuştu.

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE FİYAT AVANTAJI

Başak Kuyumculuk ve Mücevherat olarak 1977 yılından bu yana misyon ve vizyonları doğrultusunda ilkeli ve kararlı çalışmaları ile vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik doğru çözümler ürettiklerini söyleyen Atar, şu ifadeler ile konuşmasını noktaladı: “Kuruluşumuzun 42. yılına özel 9-14 Şubat tarihleri arasında Dedeman Otel'de tarafımızca açılacak olan Mücevher ve Altın Fuarı indirimli günlerine tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.  Üreticiden tüketiciye fiyat avantajlarıyla vatandaş; kaliteyi, yeniliği, dünya trendlerini ve modern tasarımları bizzat yerinde görme imkânı bulacak.”

EMRE ÖZGÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.