İndirimler sevindiriyor

İndirimler sevindiriyor

Adese, düzenlediği indirim kampanyaları ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Adese, ‘Taptaze İndirim Günleri’ kampanyası ile her güne özel yüzlerce üründe müşterilerine avantajlı fiyatlarlar sunuyor

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, alışverişi avantaja dönüştüren kampanyalarına devam ediyor. Adese, “Taptaze İndirim Günleri” teması ile hayata geçirdiği kampanya kapsamında her Salı mandıra ve şarküteri, her Çarşamba kırmızı et, her Perşembe meyve - sebze ve her Cuma unlu mamuller reyonlarında yüzlerce çeşit üründe indirim fırsatları sunuyor. Ayrıca Adese mağazalarında hafta sonuna özel uygulanan indirim kampanyaları ve aktiviteler de müşteriler tarafından yoğun ilgi görüyor.

YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER ADESE’DE

Adese, ‘Taptaze İndirim Günleri’ kampanyası ile her güne özel düzenlediği indirimlerin yanı sıra seçili ürünlerde kasada yüzde 50’ye varan indirim uyguluyor.  Adese mağazalarında, 29 Şubat tarihine kadar kaban, bot ve çizme çeşitlerinde yüzde 50’ye varan kasa indirimi uygulaması bulunuyor. Ayrıca 28 Ocak tarihine kadar Mcs Valiz çeşitlerinde yüzde 30, tüm Paşabahçe ürünlerinde yüzde 25, Signal ağız bakım ürünlerinde ise yüzde 30 kasa indirimi Adese müşterilerini bekliyor.

ESKİ TAVALARDA DEĞİŞİM KAMPANYASI

Adese, uyguladığı farklı kampanyalarla müşterilerine keyifli ve avantajlarla dolu bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. 28 Ocak tarihine kadar eski tavasını getiren Adese müşterileri 26 cm’lik Papilla Teflon tavayı 19.99 TL yerine 9.99 TL’ye alma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.