İnanırsanız kazanırsınız

İnanırsanız kazanırsınız

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta maçında Mersin İY deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor'da Ali Turan'ın dışında eksik yok. Saat 13.30'da oynanacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek

KARTAL'IN MORALİ İYİ

Torku Konyaspor bugün, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Yeni Mersin Stadyumunda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı İzmir bölgesinden Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Cevdet Kömürcüoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Gökhan Memişoğlu.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında bugün deplasmanda oynayacağı Mersin idmanyurdu müsabakasında sahadan 3 puanla ayrılarak üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Kartal, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yeşil-beyazlı ekip, bugün deplasmanda ligin son sıralarında yer alan Mersin idmanyurdu'na konuk olacak. Ligde 37 puanla 5. sırada yer alan Konyaspor'un hedefi galibiyet.

Torku Konyaspor’da, Mersin idmanyurdu maçının hazırlıkları dün sabah yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. Kartallar, öğleden sonra da karayoluyla Mersin’e gittiler. Ligde kalma mücadelesi veren rakibini yenerek Beşiktaş kupa maçı öncesi moral kazanmayı ve zirve takibini sürdürmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda sarı kart cezalısı Ali Turan dışında eksik yok. Kart cezasını tamamlayan Ömer Ali bir haftalık aradan sonra takımdaki yerini alacak. 

Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Skubiç, Selim Ay, Vukoviç, Douglas- Ali Çamdalı, Holmen- Ömer Ali, Traore, Meha- Rangelov.

Torku Konyaspor ile Mersin İdmanyurdu bugün kupa ve ligde 37. kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce yapılan 36 maçın 14’ünü Konyaspor, 13’ünü Mersin kazandı ve 9 maçta berabere bitti. İzmir bölgesi hakemi Alper Ulusoy ise, Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Ulusoy, geçen sezon ligin 28. haftasında içi sahada oynanan ve Kartalların 2-1 kazandığı maçta  düdük çalmıştı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.