İnanın, kazanırsınız

İnanın, kazanırsınız

Konyaspor bugün Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. İki takım için de zor geçmesi beklenen karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen Kartal da Adnan’ın dışında eksik yok. Maç saat 16.00’da başlayacak

Konyaspor, Gençlerbirliği ile bugün 21. maça çıkıyor. Atatürk stadındaki maç saat 16.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Antalya bölgesinden Mustafa Kamil Ağabitoğlu düdük çalacak. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Serkan Akal ve Serdar Akçer yaparken maçın dördüncü hakemi Ercan Hellaç.
Konyaspor’da, bu önemli maçına hazırlıkları galibiyete parolasıyla yapıldı. Cuma akşamı yapılan antrenmana sakatlıkları tam olarak geçmeyen kaleci Orkun Uşak ve Murat Tosun katılmazken, Basem Abbas ve Erdinç Yavuz takımla birlikte çalıştı.
Kartallar, dün de Tatlıcak tesislerinde ter atarak hazırlıkları tamamladılar ve dinlenmeye çekildiler. Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçı öncesi 4 eksik var. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa maçında 4. sarı kartını gören ve cezalı duruma düşen Adanan takımdaki yerini alamayacak.  Ayrıca, sözleşmesi feshedilen Borek Dockal ve sakatlıkları süren Orkun ve Murat dışında eksik yok. Sakatlıkları iyileşen Erdinç ve Bassem Abbas ile sarı kart cezasını tamamlayan Emre Toraman bugünkü maçta forma giyecekler. 4 maç ceza alan Mehmet Sedef’ini de cezasını tamamladığı, teknik adamların görev vermesi halinde takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.
Konyaspor taraftarlarının 7,5 ile 50 TL arasında ücret ödeyerek izleyebilecekleri maçı Kartallar muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Gökhan- Hakan, Kere, Erdinç, Abbas- Serkan- Veli, Emre, Montano, Peter- Tazameta..  
Konyaspor ile Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Ligde bugün 21. maça çıkacak. Konyaspor, rakibiyle bugüne kadar 10 sezonda oynadığı 20 maçta 4 galibiyet alırken, 9 maçı Gençlerbirliği kazandı, 7 maç ise beraberlikle sona erdi. İki takım arasında son olarak 2008-2009 sezonunda oynanan maçlardan Konya'daki 2-2 berabere sona ererken, yeşil-beyazlılar Ankara'daki maçta rakibine 1-0 kaybetmişti.
KARTAL’IN ABİTOĞLU İLE 7. MAÇI
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Gençlerbirliği ile oynanacak Spor Toto Süper Lig 15.hafta maçında görevlendirilen Antalya Bölgesi Üst Klasman hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, Konyaspor’un daha önce 6 maçında görev yaptı. Konyaspor, Abitoğlu yönetiminde çıktığı 6 maçta tek galibiyetini 2 Nisan 2006'da iç sahada 1-0'lık skorla Kayserispor'a karşı alırken, Süper Lig'de Fenerbahçe, Gaziantepspor ve Ankaragücü'ne mağlup oldu, yine Süper Lig'de Kayserispor ile berabere kalırken, Bank Asya 1.Lig'de deplasmanda Samsunspor ile oynadığı maç golsüz sona erdi. Konyaspor-Gençlerbirliği Spor Toto Süper Lig 15.hafta maçında Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Zonguldak'tan Serkan Akal ve Antalya'dan Serdar Akçer yaparken, maçın dördüncü hakemi Erzincan'dan Ercan Hellaç.
TARAFTARLAR GALİBİYET BEKLİYOR
Bugün oynanacak Gençlerbirliği maçına büyük önem veren Konyaspor’da hedef galibiyet olarak belirlenirken, yeşil-beyazlı taraftarlar ise futbolculardan galibiyet bekliyorlar. Konyasor’un ligin alt sıralarından kurtulmak ve özellikle de Kasımpaşa yarasını sarmak için bugün oynanacak maçı mutlaka kazanmasının gerektiğini hatırlatan taraftarlar, “Bu maçı kazanmaktan başka çareleri yok. Gençlerbirliği de Kasımpaşa gibi Konyaspor’un rakiplerinden birisi. Dolayısıyla da herkes üzerine düşeni yapmalı ve bu maçı kazanmalıyız. Taraftarlar olarak Konyaspor’un bu gidişatından memnun değiliz. Bizler seyirci değil, taraftarız. Bunun için de hem teknik ekip hem de oyuncular bizim sesimize kulak versinler” dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.