İmzalar Cumaya kaldı

İmzalar Cumaya kaldı

Konya Şekersporda anlaşmaya varılan oyuncuların imzaları Cuma günü atacağı bildirildi

Konya Şekerspor’da anlaşmaya varılan oyuncuların imzaları Cuma günü atacağı bildirildi. Teknik Direktör Altınay, dış transferde arzu etikleri sporcuların maliyetlerinin yüksek olduğunu, ve aceleci olmadıklarını söyledi

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da anlaşmaya varılan oyuncuların imzaları Cuma günü atacağı bildirildi. Ligin sona ermesi ile birlikte uzun bir müddet suskun kalan yeşil-beyazlılar, öncelikle iç transferi sonlandırmak istiyor. Kaleci Ali Melih Özçelik ile anlaşarak, iç transferin startını vermişti. Yeşil-beyazlılar, teknik adam sorununu ise Metin Altınay ile anlaşarak çözdü. Daha sonra ise iç transferde başarılı futbolcuları Murat Dilek ve Yusuf Akyel ile sözleşme tazelemişti.

İç transferde 17 futbolcusunun sözleşmesi sona eren Konya Torku Şekerspor’da Erence Altınay görüşmesinin büyük bölümünü iç transfer oluşturdu. Geçtiğimiz hafta sonunu Şekerspor’un maç kasetlerini izleyerek geçiren Altınay, yönetim ile gerçekleştirdiği toplantı sonucunda; Ahmet Önay, Hüseyin Burak Erin, Oğuz Gürbulak gibi isimlerle sözleşme imzalandı. Bu arada Murat Dilek, Mehmet Balban ve Yusuf’da yeşil beyazlıların daha önceden anlaştığı isimlerdi.

Şekerspor’da dış transferde de somut adımlar atılmaya başlandı. Önceliğin takım omurgası olarak ifade edilen ve büyük bir eksiklik hissedilen alanlar olacağı öğrenildi. Bu hedef doğrultusunda; kale, ön libero, forvet arkası ve forvete takviyeler yapılması gündemde.

Yeşil beyazlılarda gündemde olan oyuncular ise şöyle; Konyaspor’un eski oyuncusu Gökhan Çakır, Karşıyaka’dan Olgay Coşkun, Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz,  Onur Bektaş, Güngören Belediyespor’dan İlkay Margılıçlı, Mersin İdmanyurdu’ndan Hüseyin Yoğurtçu ve Sinan Vardar Şekerspor’da İç ve dış transferde anlaşma sağlanan oyuncuların imzalarını Cuma günü atacakları ifade edildi.  

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, dış transferde arzu etikleri sporcuların maliyetlerinin yüksek olduğunu, bu nedenle aceleci davranmadıklarını söyledi. Transfer piyasasının önümüzdeki günlerde daha sakin bir görüntüye kavuşacağını belirten Altınay; “Bu nedenle çok aceleci davranıp önemli yanlışlar yapmak istemiyoruz. Benim savaşçı kişilikli, sisteme uyacak ve başarıya aç oyunculara ihtiyacım var. Zaten Kulüp Başkanımız da yurt dışında. Önümüzdeki Pazartesi günü bazı oyuncuları Konya’ya davet edeceğiz. İsim vermek istemiyorum, çünkü fiyatlar birden bire artıyor. Hedefimiz birkaç yıldır kaçan Bank Asya 1. Lig fırsatını yeni sezonda kaçırmamaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.