İlköğretim Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı Yapıldı

İlköğretim Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 500 paket kırtasiye malzemesi ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere dağıtıldı. Kırtasiye malzemesi dağıtımı Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Belediyesi...

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 500 paket kırtasiye malzemesi ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere dağıtıldı. Kırtasiye malzemesi dağıtımı Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar-Mut Koordinasyon Daire Başkanı Erkan Arıcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Alpaslan Ünüvar tarafından yapıldı.

    Kırtasiye malzemesi dağıtımında konuşan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, "Her yeni nesil, bir önceki nesilden daha şanslı oluyor. Çünkü teknolojik imkanlar ve eğitim koşulları her geçen zamanda biraz daha gelişiyor. Eğitim bir milletin geleceğidir. Eğitime yapılan yatırımlar hiçbir zaman boşa yapılan bir yatırım değildir." dedi.

    Yerel yönetimlerin asli görevlerinden birisinin de bu tür sosyal ve toplumsal etkinliklere ön ayak olmak olduğunu belirten Başkan Günel, "İlçemizde ilköğretim okullarında okuyan 500 öğrencimize Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen kırtasiye malzemesini dağıttık. Bilindiği üzere üniversitelerin fakültelerini bu yıl kazanan binlerce öğrencimize aylık 100 lira karşılıksız burs Büyükşehir Belediyesi tarafından veriliyor. Belediye olarak elimizden geldiğince eğitime destek olmaya çaba gösteriyoruz. Çünkü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak ve ihtiyaçlarını en aza indirmek bizlerin birer görevidir." şeklinde konuştu.

Başkan Günel, okul ziyaretleri sırasında okul idarecileri ile de görüşerek onların sorunlarını dinledi. Okula yeni atanan öğretmenlere de hayırlı olsun dileklerini ileten Günel, öğretmenlere başarılar diledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.