İlk kez gol sesi çıkmadı

İlk kez gol sesi çıkmadı

Konyaspor Giresunspor deplasmanında bir ilki yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon ilk kez bir maçı gol atamadan tamamladı. Konyaspor rakibi karşısında ayrıca şut konusunda da sınıfta kaldı

Sezona fırtına gibi başlayan İttifak Holding Konyaspor Giresunspor karşısında ilk kez şut ve gol konusunda sıkıntı yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip bundan önce oynadığı 4 maçta gol atmayı başarırken şut konusunda da sıkıntı yaşamamıştı. Anadolu Kartalı Giresun deplasmanında bu sezon ilk kez gol bulamadığı bir maç oynadı. Ahmed Hassan ile bir topu direkten dönen yeşil-beyazlı kaleye şut atma istatistiğinde sınıfta kaldı.

Konyaspor, İlhan Palut idaresinde ilk kez bir maçı isabeti şut ve gol atamadan tamamladı. Anadolu Kartalı, genç teknik adamın idaresinde daha önceki 22 Süper Lig maçında kaleye isabetli şut atma başarısı göstermişti Ayrıca Konyaspor, İlhan Palut ile ikinci kez bir karşılaşmayı korner atamadan tamamladı. Giresun deplasmanında köşe vuruşu kazanamayan Yeşil-beyazlılar geçen sezonun ikinci yarısında deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Kasımpaşa karşısında da korner atamamıştı.

TOPLAMDA 7 GOL ATTI

İttifak Holding Konyaspor bu sezon oynadığı ilk 4 maçta rakiplerine gol atmayı başardı. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 4 maçta rakiplerine toplam 7 gol attı. Sivasspor’a deplasmanda 1 gol atan Konyaspor iç sahada Başakşehir’e 2 gol atmayı başardı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçların ardından Adana Demirspor’a deplasmanda 1 gol ardından ise iç sahada oynanan gollü maçta rakibi Altay’a 3 gol birden atmıştı. Giresunspor karşısında sessiz kalan Konyaspor bu sezon ilk kez bir maç gol atamadan tamamlamış oldu.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.