İlk imza Poljac’tan

İlk imza Poljac’tan

Konyaspor, ara transferin ilk imzasını Branimir Poljaca attırdı. Futbol Şube Sorumlusu Düzkaya: Poljac gelecek vaat eden bir oyuncu dedi. Poljac ise takım için elimden geleni yapacağını söyledi

Türkcell Süper Lig’de mücadele eden Konyaspor, ara transferin ilk imzasını Branimir Poljac’a attırdı. Antalya kampı süresince denenen ve yeşil-beyazlıların oynadığı hazırlık maçlarında forma şansı bulan genç futbolcu dün kendini 2,5 yıllığına Konyasporlu yapan imzayı attı. Konyaspor Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya’nın da hazır bulunduğu imza töreninde açıklama yapan Düzkaya, devre arasındaki ilk transferlerini yaptıklarını belirterek, “Poljac ile 2.5 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Poljac gelecek vaat eden, Konyaspor’a katkıları olabilecek bir oyuncu. İnşallah onun için de bizim için de hayırlı olur. Konyaspor’un yapısına, ekonomisine uygun oyuncuları, eksik gördüğümüz oyuncuları alacağız. 2 ya da 3 oyuncu daha almayı hedefliyoruz. Konuştuğumuz, görüştüğümüz, prensipte anlaştığımız oyuncular var. Anlaştığımız oyunculardan bazılarıyla önümüzdeki günlerde imza atacağız. Tabiki lig arifesindeyiz. Bu hafta lig başlıyor. Biz her şeyimizle transferlerden ziyade lige konsantre olmuş durumdayız. İkinci yarının ilk haftasında Ankaraspor ile oynayacağımız maçı kazanarak, lige iyi başlamak istiyoruz. Bu arada da gerekli olan transferleri de yapacağız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Bu takımın sonuna kadar arkasındayız” dedi.
Konyaspor’un 24 yaşındaki yeni transferi Branimir Poljac ise, takımda arkadaşlığın çok iyi olduğunu söyleyerek, “Anlaştığım çok iyi arkadaşlar var. Ama takımda çoğu kişinin İngilizce bilmemesi aramızdaki diyalogu geliştiremedi. En kısa zamanda takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum. Türkiye’ye gelmeden önce Türk takımlarını takip ediyordum. Türkiye’de oynanan futbol bizim orada oynanan futboldan çok daha iyi. Türkiye’de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük takımlar var. Onların Avrupa’da başarılarını gördüm. Takımın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Gerekirse gol atacağım” diye konuştu. Daha sonra Norveçli futbolcu Branimir Poljac, imza töreni sonrası basın mensuplarına Konyaspor bayrağı önünde poz verdi. 17 Mayıs 1984 doğumlu olan Hırvat asıllı Norveç vatandaşı yeni transferimiz Branimir Poljac futbol hayatına KFUM Oslo takımında başladı. 2002-2008 yılları arasında Norveç’te Stabaek takımının formasını giyen Branimir Poljac, Norveç U-21 Takımıyla çıktığı maçlarda 6 gol kaydetti. 24 yaşındaki yeni transferimiz Branimir Poljac, son olarak Norveç 2.Lig’i takımlarından Moss’da mücadele etti.
SERHAT KONYA’DA
Öte yandan Konyaspor, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Serhat Akın ile prensipte anlaşma sağladı. Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada Serhat’la anlaşma sağladıklarını ve tecrübeli futbolcunun Konya’ya geleceğini belirtti. Serhat Akın ile prensipte anlaşmaya vardıklarını ifade eden Sarıtaş; "Serhat Akın ile her konuda anlaştık. Bursaspor ile anlaştığı yönündeki haberler doğruyu yansıtmıyor. Zaten kendisi de burada olacak. Önümüzdeki günlerde Serhat Akın bizimle sözleşme imzalayarak antrenmanlarımıza çıkacak" diye konuştu.
EREN ŞEN: ANKARASPOR’U YENMEK İSTİYORUZ
Öte yandan Konyaspor, 2. yarının ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde çalışmalarına devam ederken kendilerinden kulüp bulması istenen Mustafa Er ve Ferdi Başoda takımla birlikte idmalara çıktı. Yeşil-beyazlı futbolcu Eren Şen, Alanyaspor maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyerek, “Kamp döneminde oynadığımız hazırlık maçlarında hep mağlup olduk. Onun için Alanyaspor maçında alınan galibiyet Ankaraspor maçı öncesi bizim için çok iyi oldu. Ankaraspor maçı farklı olacak. Zor bir maç olacak. Bu hafta çok iyi hazırlanarak Ankaraspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz” diye konuştu. Sezonun ilk yarısında gol sıkıntısı çektiklerini ifade eden Eren Şen, “Takım olarak maçlarda iyi hücum yapamadık. Aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarla ikinci yarıda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ben de sakatlıktan yeni kurtuldum. Ağrısız, sızısız maçlar oynamak istiyorum. Birkaç maç oynadığım takdirde ben de takıma yardımcı olacağıma inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.