İlk ders gününde öğrencilerin  heyecanına ortak oldular

İlk ders gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldular

Karatay Belediyesi, ilçede ilkokula başlayan birinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak yaptığı çanta ve kırtasiye malzemesi desteğini bu yıl da sürdürdü.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da; Karatay Kaymakamı Yavuz Güner ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ile birlikte, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin ilk gününde Yavuz Selim İlköğretim Okulu’nda öğrencilerin heyecanına hem ortak oldu hem de Karatay Belediyesi’nin çanta ve kırtasiye malzemesi hediyelerini verdi.

Karatay Kaymakamı Yavuz Güner de, ilçede görev yaptığı ilk gün böyle güzel bir ortamda öğrencilerle bir arada bulunmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Belediye olarak eğitime olan desteklerini sürdürdüklerini aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar için ne yapsak az ve ilkokul birinci sınıftan üniversiteye kadar tüm öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Karatay Belediyesi’nin bu yıl da Karatay’da ilkokula başlayan tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye desteğini verdiğini belirterek bu katkıları dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.