İlhan:sevdiklerimize Acı Yaşatmamak İçin Trafik Kurallarına Harfiyen Uyalım

İlhan:sevdiklerimize Acı Yaşatmamak İçin Trafik Kurallarına Harfiyen Uyalım

Antalya Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, bayram öncesi yolların kan gölüne dönmemesi için sürücüleri trafik kurallarına harfiyen uyma hususunda uyardı. Muhtemel trafik kazalarının önüne geçmek için arife gününden itibaren...

Antalya Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, bayram öncesi yolların kan gölüne dönmemesi için sürücüleri trafik kurallarına harfiyen uyma hususunda uyardı.

Muhtemel trafik kazalarının önüne geçmek için arife gününden itibaren yollarda sıkı bir denetim yapacaklarını belirten İlhan, bu denetimlerin amacının can güvenliğini sağlamaya yönelik olacağını söyledi.

Her sürücünün her canın aziz ve kutsal olduğu bilincinde araç kullanması tavsiyesinde bulunan İlhan, Kurban Bayramı sevincinin evlerde gözyaşı, acı, öksüz, yetim ve ömür boyu yatağa bağlı kalmaya dönüşmemesi trafik kurallarına uygun bir şekilde yolculuk yapılması gerektiğini kaydetti.

Araç sürücülerin bayram öncesi hız, hatalı sollama, şerit ihlali, alkol, kırmızı ışık ihlali ve aşırı hızdan kaçınmasının can ve mal güvenliği için önemli olduğunun altını çizen İlhan, "Bayramımız acı ve gözyaşına boğulmaması için trafik kurallarına uymada hassasiyet gösterelim. Sevdiklerimize bayram sevinci yaşatalım acı ve gözyaşı yaşatmayalım. Her sürücü bu bilinçle yolculuk yapmalı. " diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.