İlhan Palut  farkını hissettirdi

İlhan Palut farkını hissettirdi

Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut yeni sezonla birlikte farkını hissettirdi. Birçok takım hocaları ile yollarını ayırırken Palut takımını namağlup olarak 10 puanla 4. sıraya taşıdı ve zirveye ortak etti.

Süper Ligde 4. hafta geride kalırken Alanyaspor, Kasımpaşa, Kayserispor ve Adana Demirspor resmen teknik direktör değişikliklerine gitti. Ayrıca Göztepe de Ünal Karaman ile yollarını ayırma kararı aldı.

Süper Ligde birçok takım hoca değişikliğine giderken Konyaspor 4 maçta hiç yenilgi almadan 10 puan topladı ve 4. haftayı Beşiktaş, Trabzonspor Fenerbahçe ile aynı puanda 4. sırada tamamladı.

Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut yeni sezonla birlikte farkını hissettirdi. Birçok takım hocaları ile yollarını ayırırken Palut takımını namağlup olarak 10 puanla 4. sıraya taşıdı ve zirveye ortak etti.

Palut, geçtiğimiz sezonun son 4 maçın 2’sini galibiyetle kapatırken, 2'sini berabere tamamladı. Genç teknik adam 2021-2022 sezonunda ise ilk 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Palut'lu Konyaspor geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük’ü 5-1, Göztepe’yi 1-0 yenerken, Trabzonspor’la 1-1 ve Antalyaspor’la 0-0 berabere kaldı. Bu sezon ise Sivasspor deplasmanını 1-0, Başakşehir’i 2-1 ve Altay’ı 3-1’lık skorlarla geçti. Genç teknik adam, Adana Demir deplasmanı ise 1-1’lik skorla kapattı. İlhan Palut son 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alırken 18 puan topladı.

İlhan Palut Konyaspor'un başında bulunduğu süre zarfında 23 maçta 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Konyaspor, evinde Altay’ı 3-1 yenerek ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkarttı. Yeşil-beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 10’a çıkarttı. Ligde son olarak 28 Nisan’da Galatasaray’a 1-0 kaybeden Kartal, bu maçın ardından hiç yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlılar Alanyaspor maçıyla yenilmezlik serisini ise 8 maça yükseltti. Konyaspor, söz konusu 8 maçlık bu süreçte 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.