Ilgın OSB’ye ön başvurular başlıyor

Ilgın OSB’ye ön başvurular başlıyor

Ilgın Belediye Başkanı ve Ilgın Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertaş Ilgın OSB için ön başvuruların 1 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla başlayacağını duyurdu

Ilgın Belediye Başkanı ve Ilgın Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertaş, basına yapmış olduğu açıklamada göreve geldiği günden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde Ilgın’ı her alanda kalkındırmanın ve marka bir şehir yapmanın projelendirilmesini yaptıklarını ifade ederek “Halka hizmet makamının en yücelerinden biri olan Belediye Başkanlığını şehrimize ve siz değerli hemşehrilerimize yakışır bir şekilde, hakkıyla yapabilmek adına göreve geldiğimiz günden itibaren; ortak akılla, birlik ve beraberlik içerisinde, hizmet aşkıyla, 5 yılı bütün paydaşlarımızla; 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizle birlikte planladık. Bu planlamayı yaparken şehrimizin gelişmeye müsait bütün alanlarını göz önünde bulundurarak, Ilgın’ı her alanda kalkındırmanın ve marka bir şehir yapmanın projelendirilmesini yaptık.   Çok şükür; bugün bu planlar üzerinde yapılan titiz çalışmalar sonucunda; 157 hektar alanda, 42 parselden oluşan Ilgın Organize Sanayi Bölgemiz için 1 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla ön başvuru taleplerini almaya başlayacağız.

Şehrimiz tarihi, doğası, kültürü ve şifalı kaplıcalarının yanı sıra sanayisiyle de hızlı bir ivme kazanan şehir konumuna gelecek inşallah. Sanayisi ile anılan bir şehir olmak için, şehrimize var gücümüzle hizmet etmek için durmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz ” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum